Eski Koca Dehşet Saçtı

Akhisar merkezde İnönü Mahallesi Adliye binasına 100 metre uzaklıkta 233 sokak üzerinde meydana gelen olayda eski koca pompalı tüfek ile eşini ve kayın pederini vurdu.


Polis/Adliye 12.11.2015 12:40:10 457 0

Eski Koca Dehşet Saçtı

Edinilen bilgiye göre bugün saat 10.00 sıralarında Derya Ülker ve babası İsmail Ülker 233 sokak üzerinde bulunan evlerinden çıkarken, Derya Ülker´in 1 yıl önce ayrıldığı eşi Halil Ölmezler (40) tarafından pompalı tüfek ile feci şekilde öldürüldü. Baba İsmail Ülker (65) olay yerinde can verirken ağır yaralanan Derya Ülker (38) ise 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Derya Ülker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Cinayeti işleyen eski koca Halil Ölmezler, emniyet güçleri tarafından olayın ardından ikamet ettiği evinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan Halil Ölmezler emniyet güçleri eşliğinde olay yerinde getirilerek savcılık eşliğinde çelik yelek giydirilerek olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Halil Ölmezler, cinayeti işlemeden önce olay yerine içerisinde pompalı tüfeği bulunan 45 NJ 064 plakalı otomobile ile gelerek eski eşinin çıkmasını beklediği ve çıkışın gerçekleştiği anda da saldırıya geçtiği bildirildi.

Halil Ölmezler ile Derya Ülker´in 16 yaşında İrem ve 11 yaşında İlayda isminde 2 kızı olduğu ve annesinde ikamet ettiği, eşlerin ise 1 yıl önce Halil Ölmezler´in başka bir ilişki yaşadığı öne sürülerek ayrıldıkları bildirildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ