AKHİSAR BELEDİYESPOR, KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig´e iyi bir başlangıç yapıp 10 haftada 19 puan ile tabloda 3 büyüklerin ardından 4. Sırada yer alan Akhisar Belediyespor´da, Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı.


Spor 2.11.2015 18:06:11 272 0

   AKHİSAR BELEDİYESPOR, KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig´e iyi bir başlangıç yapıp 10 haftada 19 puan ile tabloda 3 büyüklerin ardından 4. Sırada yer alan Akhisar Belediyespor´da, Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayan idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Cihat Arslan; yukarılarda tutunmanın daha zor olduğunu ve zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini ifade etti.

Tam kadro idmana başlayan yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Cihat Arslan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Çok önemli oyunları olan Antalyaspor maçında önemli bir performans göstererek 3 puanı aldık. Önümüzde önemli bir Kasımpaşa maçı var. 3 büyüklerin ardından Süper Lig´de Kasımpaşa geliyor diyebilirim. Önemli bir takıma karşı oynayacağız. Bizde Douglas ve Custodio cezalı, zor bir müsabaka olacak, tabiki hedef oradan da dolu dönmek olacaktır. Futbolda her şeyi şansa bırakamayız, Kasımpaşa deplasmanında şansımızın yüksek olması maça rahat bakmamızı gerektirmez.

Antalyaspor maçındaki küfür olayı benim için o an bitmiştir. Ben orada eleştiri veya hakaret etmedim sadece sitemde bulundum. Bizler en centilmen kulüplerden birisiyiz ki bunu Antalyaspor maçı öncesi de gösterdik. İçerde bulunan 3 veya 4 kişi bizim bu güzide taraftarımızı lekelememesi için söylemiştim. Şahsi hesabım olsaydı kendi kendime hallerdim. Benim için kapanmıştır, tüm taraftara mal etmek istemem. Taraftarlar da bunları kendi içerlerinde ayıklayacaktır.

Takımın 25 kişilik kadrosu mevcuttur, burada eksik oyunların yerine oynayacak oyunculara verilen sorumluluklar inşallah yerine getirecektir. İyi bir ivme yakaladık, buralarda tutunmak daha zor, bundan sonra daha zorlu mücadeleler bizi bekliyor. Ligin ilk devresine daha 7 hafta var daha zor bir süreç bizi bekliyor? dedi.

Yeşil-Siyahlılar´da hafif sakatlıkları bulunan Douglou ve Hugo Rodellega takımdan ayrı çalıştı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ