ATSO ´NUN ÇAĞLAK FESTİVALİ ZİYARETİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ; Akhisar´da kutlanmakta olan 560. Çağlak festivali kapsamında Gölet alanında kurulan stantları ziyaret etti.


Gündem 22.05.2019 17:53:51 1316 0

 ATSO ´NUN  ÇAĞLAK FESTİVALİ  ZİYARETİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ; Akhisar´da kutlanmakta olan 560. Çağlak festivali kapsamında  Gölet alanında kurulan stantları ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman  Üyesi Murat Tınazlı , Meclis Üyeleri Orhan  Çolak , Serdar Bakan ve  Mutsel Karausta ´dan oluşan ATSO heyeti  İlk olarak TOBB Akhisar Kadın girişimciler ve  Akhisar Halk Eğitim Merkezince ortaklaşa açılan standı ziyaret etti . Stand da heyeti TOBB Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Manisa İl İcra  kurulu Üyesi Aslı Güler Öztuğan ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Berna Kocabaş karşıladılar. 

Heyet daha sonra  ATSO Üyesi firmaların , Akhisargücü nün   ve Ticaret Borsasının  stantlarını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy  "Festivaller bir kentin sosyal, ekonomik ve Kültürel yönden hareketlenmesini sağlamaktadır. Bizler Akhisarlılar olarak bu konuda şanslıyız ,çünkü ilçemiz 560 Yıldan beri  süregelen bir festivale sahip. Festivalin bugünlere kadar devam etmesini ,ayakta durmasını sağlayan ve Başta Belediyemiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu akşam ziyaretimiz sırasında gördüğüm hareketlilik ve ziyaret ettiğimiz üyelerimizden aldığım olumlu izlenimler bizleri ziyadesiyle memnun etti"dedi. 

Ulusoy açıklamalarına devamla bu yıl ATSO olarak iftar yemeği  düzenlemediklerini,  bunun yerine Ramazan ayı boyunca Eski Belediye binasının orada  her akşam düzenlenecek oılan halka açık iftar yemeklerinin 4 akşamlık tutarını Oda olarak karşıladıklarını söyledi. Ulusoy ayrıca 765 adet Ramazan paketi hazırlayıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını belirtti.   


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ