Bilen; ?Heyecanlıyız, Umutluyuz ve Adayız? Dedi

Akhisar Ticaret Borsası seçimleride Başkanlık için Tuncay Bilen Adaylığını açıkladı


Gündem 13.09.2017 19:25:08 1028 0

  Bilen; ?Heyecanlıyız, Umutluyuz ve Adayız? Dedi

Akhisar Ticaret Borsası seçimleride Başkanlık için Tuncay Bilen Adaylığını açıkladı.

Akhisar Zeytincilik Gizem Zeytin Yağ Fabrikası işletme  sahibi Tuncay Bilen 1 Ekim´de yapılacak olan Akhisar Ticaret Borsası Başkanlığa adaylığını açıkladı. Akhisar Ticaret Borsası binası önünde akşam saat 18 de adaylığını Basın açıklaması ile açıklayan Bilen şöyle dedi.       ?Değerli basın mensupları ve sevgili misafirlerimiz,  sizleri  buraya Türkiye Coğrafyasında çok önemli bir yere sahip, Zeytin´in Başkenti  Akhisar´ımızın  sivil toplum örgütlerinden Ticaret Borsamızın yönetimine arkadaşlarımla   birlikte   talip olduğumuzu paylaşmak  için davet ettik. Basın açıklaması toplantımıza  hoş geldiniz . Bizleri böyle bir anlamlı  günde yalnız bırakmadığınız ve  heyecanımıza ortak olduğunuz  için teşekkür ediyorum.

            1969 yılında  kurulan  Ticaret  Borsamızın bugüne kadar  bir çok  başaralı   işin altına   imza atmıştır. Sadece hizmet anlayışıyla   hiç bir karşılık beklemeden  çalışan  emek  sarf eden geçmiş  tüm Borsa  Yöneticilerimizi   yürekten kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

            Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet  yarışıdır. Diğer  Adayımız  Alper   Alhatoğu´na da buradan başarılar  dilerim.

            Borsamızı   bir adım  ileriye  götürmek, daha işlevsel hale  getirmek, Borsamızın  muhatabı başta zeytin olmak üzere  diğer sektörlerinde   gelişimizi  hızlandırmak  adına değerli büyüklerimizin kanaat önderlerimizin, ilçelerimizde faaliyet  göstermekte  olan kıymetli   borsa üyelerimizin desteğiyle   Akhisar Ticaret  Borsası   Yönetim   Kurulu   Başkanlığına adayım.

            1965  yılında   Dereköy  Mahallesi  doğumlu olup evli 3 kız babası bulunmaktayım.

            Ticaret  hayatımın Fırıncılıkla  başlayan serüvende Toptan  Zeytin Ticareti ve halen  Gizem Yağ Zeytin Yağ Fabrikasını işletmekteyim.

            Görevin Kutsallığına inanarak  2005-2009 Akhisar Ticaret Borsası Meclis  Üyeliği, 2009-2014   yıları arasında   Akhisar Ticaret  Borsası    Meclis  Başkan Yardımcılığı, 2006-2014  yılları  arasında  Akhisar Zeytin  Yağ  Fabrikaları ve İşletmelerini Koruma  Derneği  Başkanlığı  görevlerinde  bulundum.

            Kıymetli Basın mensupları,

            Odaların temel kuruluş amacı,  önce üyelerinin   hak ve menfaatlerini   korumak,her konuda  gelişmelerine  yardımcı   olmaktır.Bunun yanında  bir sivil toplum örgütü  olan odamızın  ilçemizin ve bölgemizin  her alanında  gelişmesine  katkı sağlamak, diğer kurum ve kuruluşlarla  eşgüdüm halinde  bölgesel   gelişime  destek olmak,Borsamızın   sadece tescil ücreti tahsil eden  aidat toplayan bir kurum olarak tanınmasının  önüne  geçerek  Borsamızın ilgi alanlarında  Tüm Teşvik   ve destekler  konusunda   güncel  bilgilerimizin  üyelerimize  aktarımını sağlayarak  ilçemiz  ekonomisine  katkıda  bulunmaktır. Bu bağlamda  Ticaret  Borsası  yönetim kurulu üyeleri olarak   bizlere de büyük düşünmek,  dünya ile  entegre olmak  ve sürdürülebilir bir başarı hikayesi   yazmak görevi kalıyor Desteğini esirgemeyen  üyelerimizle bu hikayeyi yazacağımıza  dair inancım tamdır.

            Değerli basın Mensupları ve Misafirlerimiz; Kurum ve kuruluşlarda yönetici olmak  fahri görevdir.Bu göreve talip olanların   başta ben ve ekibim olmak üzere şahsi ve siyasi bir beklentimizin bulunmadığı  gibi amaç topluma ve üyelere  hizmettir.Kişilerin değil  Projelerin ve kurumun ön plana çıkmasını istiyoruz.Borsamızın gelirlerinin Borsamız alanlarında harcanacağını  taahhüt ediyoruz.Bizler eksikliği görülen tüm hususları dikkate  alarak  kurum ve kuruluşlar ile uyum içersinde  çalışacağımızın bir kez daha altını çiziyorum. Yeni bir sinerji yaratacağımıza ve bu yolda en büyük motivasyon kaynağımız olan itici gücün üyelerimiz ilgi ve desteği ile olacağına inanarak; HEYECANLIYIZ, UMUTLUYUZ !  

            Akhisar   Ticaret  Borsamız´ın organlarında  görev  alacak arkadaşlarımızın   desteği  ile   güçlü yenilikçi ,girişimci  genç ve dinamik    yönetim  anlayışıyla   Yönetim Kurulu  Başkanlığına   aday  olduğumu  bir defa  daha  ifade  etmek istiyorum.Ben ve Arkadaşlarım Seçimi kazanmak için yola çıktık bunu başaracağız.   1 Ekim  2017 pazar   günü   yapılacak olan  Akhisar Ticaret  Borsamıza   seçimimizin   camiamıza,   odamız  üyelerine ve  ortak sevdamız   AKHİSAR ´ımıza hayırlı olmasını diler  şahsım ve   arkadaşlarım adıma  saygılar sunarım? dedi.

                     

                                                                                                                            


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK