Dededen Torun Timaç Aile Kasabı Açıldı

Akhisar Hashoca Mahallesi 108 sokak no 23 te Dededen toruna kadar devam eden Kasap mesleğini sürdürmek isteyen İsmail Timaç´ın açtığı Timaç Aile Kasabı hizmete girdi.


Gündem 29.01.2016 14:45:52 680 0

 Dededen Torun Timaç Aile Kasabı Açıldı

Akhisar Hashoca Mahallesi 108 sokak no 23 te Dededen toruna kadar devam eden Kasap mesleğini sürdürmek isteyen İsmail Timaç´ın açtığı Timaç Aile Kasabı hizmete girdi.  Akhisarda yıllarca kasaplık yapan merhum Osman Timaç´ın oğlu İsmail Timaç ?Bu gün burada oğlum Oğuz Timaç için açtığımız Timaç Aile kasabının açılışına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu iş yerimiz hayırlı uğurlu olur. İş yerimizde Kırmızı et çeşitlerimizin yanında beyaz et ürünü olan Tavuk çeşitleri de var.

Kasaplık dedemde babama, babamdan bana benden oğlum Oğuz Timaç´a kadar gelen bir aile mesleği. İnşallah bu kasap mesleği bize dededen kaldı bizimde oğlumuz, torunumuz ve hatta torununuzun çocuklarıda bu mesleği severek yapacaklarını ümit ediyorum. Açılış nedeni ile gün boyu iş yeri önünde lokma hayrı yapan İsmail Timaç ? Açılış nedeni ile lokma  döktürüyoruz. Allah yapmış olduğumuz hayırlarımızı kabul etsin ? dedi. Timaç Aile kasabı Semazen Mehmet Yöneycinin okuduğu dua ile hizmete girdi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK