EĞİTİM BİR-SEN YENİ TEMSİLCİLİK BİNASINA TAŞINDI

Akhisar´da 700 üyesi ile Eğitim İş Kolunda Yetkili Sendika MEMUR-Sen´e bağlı Akhisar Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) daha önce Yeni Akhisar Belediyesi binasının arka tarafında faaliyette bulunduğu temsilcilik binasından yeni adresine taşı


Gündem 24.03.2017 11:49:23 450 0

   EĞİTİM BİR-SEN YENİ TEMSİLCİLİK BİNASINA TAŞINDI

Akhisar´da 700 üyesi ile Eğitim İş Kolunda Yetkili Sendika  MEMUR-Sen´e bağlı Akhisar Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen)  daha önce Yeni Akhisar Belediyesi binasının arka tarafında faaliyette bulunduğu temsilcilik binasından yeni adresine taşındı. Akhisar Eğitimciler Birliği Sendikası  Ragıpbey  Mahallesi  1 Sokak Numara 49 Daire 1 Tepe Mezarı karşısı,trafik ışıklarına 20 metre mesafede  Akgüç  giyim üzerindeki yeni  yerine yenilenen yüzü ile İlçe Temsilcilik Binasını taşıdı.

Akhisar Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Süleyman ERDEM şunları belirtti:

Eğitim Bir-Senimize ait İlçe Temsilcilik binamızın hayırlara vesile olmasını Allah-u Teala´dan niyaz ediyoruz .İnşallah eğitimciler adına hayırlı, başarılı, verimli çalışmalar yapacağımız bir yer olur. Buradaki yeni yerimizde içinde toplantı salonu, mescit ,mutfak ve gerekli diğer bölümleri ile daima Eğitim Bir-Sen  üyelerimizin, Memur-Senimizin  Eğitim-İş kolunda  yetkili sendika olarak tüm eğitim çalışanlarının hizmetinde olacağız . Her hafta yaptığımız yönetim kurulu toplantılarımızın dışında Salı ve Perşembe akşamları yatsı namazlarından sonra üyelerimizle buluşma noktamız olacak inşallah. Burada tüm üyelerimizle , eğitim çalışanları ve paydaş sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulunacağız ,sosyal ?kültürel faaliyetleri sürdüreceğiz. Tüm üyelerimizi ve eğitim çalışanlarını Eğitim Bir-Sen Temsilcilik binasına bekler; bir defa daha yeni yerimizin hayırlara vesile olmasını Yüce Mevladan  niyaz ederiz.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ