Gazi A.V.B.İlkokulu 1 D Sınıfından Muhteşem Gece

Akhisar Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu 1 D sınıfı unutulmaz gece yaşattı.


Eğitim 12.06.2015 08:58:48 2013 0

 Gazi A.V.B.İlkokulu 1 D Sınıfından Muhteşem Gece

 Akhisar Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu 1 D sınıfı unutulmaz gece yaşattı. Akhisar Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu 1 D sınıfı öğretmeni Mustafa Güvenç nezaretinde öğrencileri n hazırladığı yılsonu gecesi izleyicileri âdete kendilerine kitledi.

Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu Konferans salonunda düzenlenen gecede sunuculuğunu yine okulun 1D sınıfı öğrencilerinden Duygu Güvenç ve Ege Aydoğdu yaptı. Gecede açılış konuşmasını yapan Okulun 1D öğretmeni Mustafa Güvenç  ?Değerli Müdür Yardımcım kıymetli misafirler Düzenlemiş olduğumuz Yılsonu gecemize hepiniz hoş geldiniz. Şimdi Sizleri geriye yani Eylül Ay´ına doğru bir gidip o günleri hatırlayalım. Eylül Ay´ında okulların açılması ile burada öğrencilerimiz ile bir aile ortamı içerisinde okuma yazmayı öğrenip kültürel faaliyetler yaparak bu günlere hep birlikte ulaştık. Öğrencilerimiz ille birlikte sizlere değişik dallarda olan gösterilerimizi de hazırlayıp karşınıza çıktık. Ümit ediyorum ki sizlerde bu başarılı zeki öğrencilerimizin gösterilerini zevkle izlersiniz diyor hayırlı seyirler diliyorum? dedi.

 Öğrenciler sunucular Duygu Güvenç ve Ege Aydoğdu´ nun sunduğu gece Nasrettin Hoca ve Hacivat karagöz gösterisi ile başladı. Orman skeci, Dağınık Kız skeci, meslekler gösterisi, Doktor Hanım Skeci ile devam eden gece Veli Toplantısı Skeci,  Sayıların gösterimi ve Keloğlan ile Dev gösterisi ile son buldu. Gecede Akhisar Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Selahattin Yavuz´da düzenlenen gecede emeği geçen öğrencilere teşekkür ederek Öğretmen Mustafa Güvenç´ e Çiçek takdim etti.

 Müdür Yardımcısı Selahattin Yavuzda kısa bir teşekkür konuşması yaparak ?Bu gün Öğretmenimiz ve öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu geceye hepiz hoş geldiniz diyor bu başarılı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyor inşallah bu başarılarının devamını diliyorum? dedi.  Öğrenciler son olarak Sahneyi Gelincik tarlası gibi Şanlı Türk Bayraklarını açmaları veliler tarafından ayakta alkışlandı.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK