1970 Akigo Taraftarlar Derneğinden Karabükspor Taraftarlarına Akşam Yemeği

Akhisar'da kısa süre önce kurulan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu ve yönetim kurulu Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan Akhisar Belediyespor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından Kardemir Karabükspor taraftar grubunu Akh


Spor 14.03.2015 23:41:54 1734 1

1970 Akigo Taraftarlar Derneğinden Karabükspor Taraftarlarına Akşam Yemeği

Akhisar'da kısa süre önce kurulan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu ve yönetim kurulu Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan Akhisar Belediyespor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından Kardemir Karabükspor taraftar grubunu Akhisar'ın çıkışında hizmet veren Ramiz Park Restoran'ında ağırladı.

Akhisar Belediyespor – Kardemir Karabükspor müsabakasında örnek bir davranış sergileyen 1970 Akigo Taraftarlar Derneği yaklaşık 40 Karabükspor taraftarına akşam yemeği ısmarladı.

Yemekte konuşan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu; ‘‘Bizler futbolu holiganlık olarak değil dostluk ve kardeşlik olarak gören taraftarız. Akigolar birçok kez davranışları ile Türkiye'ye örnek bir taraftar profili çizmiştir. Ligin ilk yarısında Karabük'te kardeşlerimiz bizi çok güzel bir şekilde ağırlamışlardı. Sıra bizdeydi ve misafirperverliğimizi gösterdik. Bize güvenerek iki taraftar grubunun yemekte bir araya gelmesine izin veren önce Akhisar Emniyet Müdürümüz Sayın Engin Pınar'a ve sonrasında bizim misafirlerimize kapılarını açan Ramizler'e teşekkür ederiz. Bizler her zaman sporun güzel yanını göstereceğiz. Umarım başka taraftar guruplarına da bizim bu kardeşliğimiz örnek olur'' dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ