3. TÜRFAD Futbol Turnuvasında Hendek Cityspor Şampiyon Oldu

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesinin Efendi Mahallesi Çağlak Halı Saha Tesislerinde düzenlediği 3.cü TÜRFAD Halı Saha Futbol Turnuvasında Hendek Cityspor şampiyon oldu.


Gündem 30.06.2014 14:08:26 2117 0

3. TÜRFAD Futbol Turnuvasında Hendek Cityspor Şampiyon Oldu

Üçüncülük, Dördüncülük maçında sahaya çıkmayan Kırbağlarspor hükmen 3-0 mağlup olunca Yok Edicilerspor turnuvada üçüncü oldu.

            Final maçı Hendek Cityspor ile Aker Mermer 2 arasında saat 22.00’de başladı. TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman’ın vuruşu ile başlayan müsabakada futbol severlerin büyük ilgiyle izlendiği karşılaşmada tam 6 gol ağlarla buluştu. Büyük çekişme içinde geçen mücadelede Hendek Cityspor, her iki yarıda attığı gollerle Aker Mermer2spor’u 4-2 yenerek şampiyon olurken, Aker Mermer2spor ikinci oldu. Üçüncü olan Yok Edicilerspor kupasını Amatör futbol takımları Akhisar temsilcisi Emin Ali Otal verdi.

            Saha içinde düzenlenen kupa töreninde Şampiyon takım Hendek Cityspor’a kupa ve hediyelerini TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman verdi. İkinci olan Aker Mermer2spor Kupasını TÜRFAD Yönetim Kurulu üyesi Kemal Şahin verdi. Turnuvada üçüncü olan Yok Edicilerspor kupa ve hediyesini TÜRFAD yönetim Kurulu Üyesi Av. İlhan Poyraz verirken Turnuvada en az gol yiyen Aker Mermer2spor kalecisi Salih Kurnaz eldiveni TÜRFAD Yönetim Kurulu üyesi Kemal Şahin verirken 44 golle gol kralı olan Hendek Cityspor golcüsü Halil Akdoğan’a ayakkabısını TÜRFAD yönetim Kurulu Üyesi Av. İlhan Poyraz verdi.

            Turnuvada dereceye giren takımlara, eşofman, Anıl Parfümeri’den Parfüm, ve Belediyenin verdiği hediye paketlerini TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Şahin, ve Çağlak Halı Saha Tesislerinde Oğuzhan Şahin verdi.

            Türkiye’de ilk defa bir ilçede Futbol Adamları derneğinin kurulduğunu söyleyen TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman;” Öncelikte 3.cü TÜRFAD Halı Saha Futbol Turnuvasında katılan 20 takımı tebrik ve teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvada derece yapan takımları da tebrik ediyorum. Hendek City ile Aker Mermer 2 arasında oynanan final maçı biraz sert ve çekişmeli geçti. TÜRFAD’ın da amacı futbolu geliştirmek ve saygın bir yere getirmek, onun için bizde bu turnuvaları düzenliyoruz. Bunun devamı da olacaktır"diyerek sözlerini tamamladı.