556. Çağlak Festivali, 5. Briç Turnuvasına 176 Sporcu Katıldı

Akhisar Belediyesinin düzenlediği, sponsorluğunu Karabulut Şirketler Grubunun yaptığı 556. Çağlak Festivali etkinliklerinde 5. Briç Turnuvası Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam alanı Gölet Büyük salonunda yapıldı.


Spor 16.05.2015 22:06:19 1744 0

556. Çağlak Festivali, 5. Briç Turnuvasına 176 Sporcu Katıldı

Turnuvada öncesi açıklama yapan Akhisar Belediyespor Briç takım kaptanı Hakkı Kule;” 5. cisini düzenlediğimiz Briç Turnuvasına katılım çok yüksek oldu. 44 Masa ve toplan 176 sporcu katıldığı Çağlak Briç turnuvasına katılımın yoğun oldu. Bizim amacımız Akhisar'ımıza gelen misafirlerimizi memnun ve rahat etmek. Bu konuna bize destek veren Akhisar Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

             Saat 11.30' başlayan  556. Çağlak Festivali etkinliklerinde 5. Briç Turnuvası 18.30'da sona erdi. Turnuvada birinci olan çift Hakan Tabak-Erhan Kahraman`a kupa ve ödülü Akhisar Belediyepsor Başkanı Hüseyin Eryüksel verdi. İkinci olan İbrahim Yılmaz-Nafız Zorlu`ya Kupa ödülü Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp verdi. Turnuvada üçüncü olan Süleyman Etli-Deniz Öztosun`a Kupa ve ödülü Karabulut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Karabulut verdi. Mix Mehmet Işın Kandemir-Berrak Erkan`a Ödüllerini Briç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cafer Baysal verdi.

            Turnuvanın en genç yarışmacıları olan Tolga Tayfur-Özgür Ünaldı`ya Kupasını Briç Milli Takım Eğitim Sorumlusu Ümit Tarhan verdi. Senyör Halil Çiçek-Bülent Toprakçıoğlu`na Briç Milli Takım Kaptanı Faik Falay verdi.

            Briç Federasyon tarafından Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel`e gönderilen Plaketleri Avrupa ve Dünya Şampiyonu Nafız Zorlu verdi. Türkiye Briç Milli takımının eğitim sorumlusu Ümit Tarhan, Turnuvanın Sponsoru Karabulut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Fatih Karabulut'a plaket verdi. Briç Federasyonu Senyör Avrupa Şampiyonu Faik Falay'a İbrahim Topaloğlu plaket verdi.

            Avrupa ve Dünya Şampiyonu Nafız Zorlu;" Bende futbolla uzun seneler uğraştığım için Akhisar Belediyespor yönetimini uzaktan takip ettiğimiz kadarıyla kendi iç meselelerini bilmem ama hayranlıkla izliyorum. Türkiye'de büyük başarı göstermiş bir spor kulübüdür. Bütün Türkiye tarafından büyük beğeniyle izleniyor. Briç'e de destek verdikleri için Hüseyin Eryüksel'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel;" Akhisar 3 senedir Süper Lig'de. Briç'te de kendimde aynı zamanda kulübün sporcusuyum. Nafiz Zorlu gibi bir duayeni burada ağırlamaktan gerçekten çok mutluyuz. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel; Briç Federasyon ilk Başkanı, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Nafız Zorlu`ya Akhisar Belediyespor`un Yeşil Siyahlı ve arkasında 45 Numaralı Nafız Zorlu yazılı formayı hediye etti.

            556. Çağlak Festivali Briç Turnuvasına Briç Federasyon ilk Başkanı, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Nafız Zorlu, Briç Milli Takım Eğitim Sorumlusu Ümit Tarhan, Senyör Briç Milli Takım Faik Falay, Briç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cafer Baysal, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Karabulut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Karabulut ve briç sporcuları katıldı.

            Kupa ve ödül töreni sonunda Akhisar Briç takımı ile hatıra fotoğrafı çektiren Briç Federasyon ilk Başkanı, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Nafız Zorlu`ya bundan sonra Akhisar belediyespor lisansı ile yarışmalara katılması için teklif edildi, Nafız Zorlu; mennuniyetle cevabını verdi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ