556. Çağlak Festivali Tarihleri Belli Oldu

556. Çağlak Festivali bu yıl 25-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. Her yıl olduğu gibi bu yılda standlar Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı içerisinde açılacağı bildirildi.


Gündem 28.04.2015 12:01:26 1621 0

556. Çağlak Festivali Tarihleri Belli Oldu

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi başkanlığında Encümen Salonu'nda toplanan Çağlak Festivali komitesi ilk toplantısında tarih aralığını belirledi. Çağlak Festivali Komitesi olarak Meclis Üyesi Halil Aktaş, Lütfü Akdağ, Şeyh İsa Mahalle Muhtarı Zarif Süzgün, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık, Dağlık İşleri Müdürü İsmail Coşan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadir Güven, Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım, Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Alacı katıldı.

Geçen yıl soma'da yaşanan elim kazadan dolayı tam anlamıyla kutlama gerçekleşmediğini kaydeden Komite Başkanı Ömer İşçi, bu yıl gerçekleşecek olan 556. Çağlak Festivalinde gerçekleşecek olan taslak program üzerinde çalışmalar yapıldığına vurgu yaptı.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ