559.Çağlak Festivali Karikatür Atölyesi açıldı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde hizmet veren Karikatür kursiyerleri 8.yıl sergisi 559. Çağlak Festivali kapsamında Sanat Galerisi´nde açıldı.


Gündem 8.05.2018 15:17:43 692 0

559.Çağlak Festivali Karikatür Atölyesi açıldı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde hizmet veren Karikatür kursiyerleri 8.yıl sergisi 559. Çağlak Festivali kapsamında Sanat Galerisi´nde açıldı. Akhisar Belediye Başkan  Yardımcısı Ali Velestin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Karikatür Atölyesi ve ünlü karikatürist Sadık Pala, Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak, Siyasi Parti temsilcileri ve kursiyerlerin katılımı ile açılan sergiyi bir hafta boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı bildirildi.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde 8 yıldır eğitim verdiğinin altını çizen Ünlü Karikatürist Sadık Pala, ?İlk başlarda olur mu diye başladığımız Karikatür Atölyesinde 8 yılda bir çok arkadaşımızı yetiştirdik. Hatta aramızda 8 yıl önceki arkadaşlarımız mevcuttur. İlk başta bizlere bu fırsatı veren Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve başkan yardımcılarıma, Halkla İlişkiler Müdürlüğüne ve Sanat Atölyemize ve Belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Biz burasını değişim atölyesi olarak görüyoruz. Biz onlara bir eğitim veriyoruz ancak esas onların iyi bir birey olmaları insan ve hayvan sevgisini aşılamak, kitap okumasını, sinemaya gitmesinin alt yapısını oluşturmaya çalışıyoruz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ