8-E Sınıfından Muhteşem Gece

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu 8-E şubesi sınıf annelerinin düzenlediği mezuniyet gecesi İzmir - İstanbul devlet karayolu üzerinde bulunan Zeytinpark´ta gerçekleşti.


Magazin 3.06.2016 16:15:21 1094 0

8-E Sınıfından Muhteşem Gece

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu 8-E şubesi sınıf annelerinin düzenlediği mezuniyet gecesi İzmir - İstanbul devlet karayolu üzerinde bulunan Zeytinpark´ta gerçekleşti. Düzenlenen geceye sınıf öğretmeni Burcu Çobanoğlu, Müzik Öğretmeni Murat Anıl Hasdoğan, Matematik Öğretmeni Ali Serkan Kadıoğlu, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Gecede 8 yıldır sınıf annesi olan Meral Uz yaptığı duygu yüklü konuşmada; ?Sayın Burcu öğretmenim, sayın velilerimiz, sevgili çocuklarımız mezuniyet gecemize hoş geldiniz. Sekiz yıl gibi sürün bir sürenin ne yazık ki sonuna geldik. Bu süre içerisinde mutluluğu, hüznü hep birlikte paylaştık. Mini mini bir çocukken geldiğiniz bu sınıftan artık birer genç adayı olarak ayrılacaksınız. Sizler hep beraber bir bütündünüz şimdi başka okullara gideceksiniz ve bu bütünden parça parça ayrılacaksınız. Bütünden kopan parçalar acı ve hüzün çeker. Hiç biriniz için kolay olmayacak biliyoruz. Ama hepiniz ayrı yönlerde yaşam merdivenlerini tırmanacaksınız. Gelecekte çok güzel mevkilerde olacaksınız. Hayat; üzerinde çalışılması gereken bir ödevdir. Bu ödevde hepinize başarılar dilerim. Her zaman dürüst olun iyiden doğrudan yana olup insanları sevin. İleride hangi mevkide olursanız olun önceliğiniz insani düşünceleriniz olsun. Sevgili velilerimiz; bugüne kadar çocuklarımıza verdiğimiz desteğimiz, güvenimiz ve sevgimizin ömrümüz boyunca devam etmesini diliyorum. Sevgili Burcu öğretmenim birkaç ay sonra çocuklarımızın sıralarını dolduracak başka öğrencileriniz olacak onların gözlerinde bizim çocuklarımızı da göreceğinizden eminiz onlar içinde sabırla, şefkatle ve sevgiyle ilgileneceğinizi biliyoruz. Bizler ve çocuklarımız için yaptığınız fedakârlığınız için çok teşekkür ediyoruz? dedi.

Düzenlenen gecede 8-E Sınıf öğretmeni Burcu Çobanoğlu yaptığı veda konuşmasında; ?Sayın velilerim, sevgili çocuklarım böyle bir geceyi hep birlikte paylaştığım için çok mutluyum. Gecemize hoş geldiniz. Sevgili çocuklarım hepiniz benim için çok güzel ve çok özelsiniz sizleri eğitimin bir üst kademesinde bambaşka dünyalara uğurlamaya geldik. Beklentileriniz, korkularınız, heyecanlarınız ile yürüyeceğiniz bu yolda mutlaka bir hedefiniz olsun ki; nereye gittiğinizi bilin kendinize doğru hedefler ve doğru yol arkadaşları seçin. Seçici olun iyiyi doğruyu güzeli seçin engeller, zorluklar, mutsuzluklar olacaktır. Elbet ama asla vazgeçmeyin. Ne olursa olsun geride bıraktığınız bizlerin ve ailenizin hep yanınızda olduğumuzu unutmayın. Sizleri Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılamamış çağdaş vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak görmek en büyük arzum. Sizi seviyorum. Yolunuz açık olsun? ifadelerini kullandı.

Okulun Müzik Öğretmeni Murat Anıl Hasdoğan ve öğrenciler Sezin Kaya, Beyza Fidan´ın sahne performansları geceye renk kattı. Daha sonra mezun olan öğrenciler mezuniyet pastalarını kesip keplerini havaya atarak mezun olmanın coşkusunu piyanist Levent Özdamla´nın müzik eğlencesiyle gece boyu yaşadılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ