DR.GÖKHAN GÜREL; ENGELLİ KÖYÜ KURACAĞIZ

Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Akhisar Belediye Başkan Aday Aday'ı Dr.Gökhan GÜREL Akhisar AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi' ni ziyaret etti.


Gündem 23.09.2013 10:55:41 2865 0

  DR.GÖKHAN GÜREL; ENGELLİ KÖYÜ KURACAĞIZ

Merkezin  Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hatip, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, Üyeler Mustafa Bayraktar,Sabri Kalender,Berna ŞENBAY ve Nazif AK’ ın katıldığı toplantıda merkez yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan GÜREL “Merkezinizin çalışmalarını , Akhisar’ ımıza ve engelli çocuklarımıza yaptığınız hizmetleri uzun zamandır izliyorum ve takdirle karşılıyorum. Zaman zaman etkinliklerinize de katılıyorum. Bu işlerin zorluklarını hem mesleğim, hem de yaptığım dernek ve rehabilitasyon merkezi başkanlığı nedeniyle iyi biliyorum” diye konuştu.

HEDEFİMİZ ‘ENGELSİZ KENT AKHİSAR’

Bir toplumun ne kadar gelişmiş olduğunu anlamak içi engellilerine sağlayabildiği olanaklara bakmanın yeterli olacağını ifade eden Dr.Gökhan GÜREL “ Eğer belediye başkanlığı görevi  bana kısmet olursa kaldırımlarından yollarına, ibadethanelerimizden pazaryerlerine, konutlarımızdan parklarımıza  kadar her noktada Akhisar’ ımızı ‘engelsiz kent’ olarak dizayn edeceğiz” dedi.

ENGELLİ BAKIM VE REHABİLİTASYON KÖYÜ KURACAĞIZ !

Sözlerine Türkiye’ de rehabilitasyon merkezi eksikliğinin önemli bir sıkıntı olduğunu ifade ederek devam eden Dr.Gökhan GÜREL “ Bu alanda Akhisar’ ımızı sizlerin de katkılarıyla önemli bir noktaya taşıyarak Batı Anadolu’ da referans bir kent haline getireceğiz. Bunun için belediye, vatandaş ve sizin gibi sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile ‘Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Köyü’ kuracağız. Böylece bölgeden çok sayıda hasta ve yakınının Akhisar’ ımıza gelmesini ve kalmasını sağlayacak, istihdam alanları yaratıp kent ekonomisine de katkıda bulunacağız.  Her şeyden önemlisi de ihtiyaç sahiplerine hizmet vermiş olacağız. Bu konuda hem mesleğim hem de geçmişten gelen birikimim nedeniyle iddialıyım. Birlikte başaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.