Kaymakam Kamil Köten Akhisar Belediyespor Bonus Kart sahibi oldu.

Kaymakam Kamil Köten Akhisar Belediyespor Bonus Kart sahibi oldu.


Gündem 1.03.2013 13:25:56 5683 0

  Kaymakam  Kamil Köten Akhisar Belediyespor Bonus Kart sahibi oldu.

Kaymakam Kamil Köten Akhisar Belediyespor Bonus Kart sahibi oldu.

Kaymakam Kamil Köten, Akhisar Belediyespor`a gelir sağlamak amacıyla Akhisar Belediyespor Kulübü ile Denizbank arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan "Akhisar Belediyespor Bonus Kart`tan alarak, Akhisar Belediyespor`a destek oldu. Denizbank Akhisar Şubesi Müdürü Ahmet Karaman ve Şube Bireysel Pazarlama Portföy Yöneticisi Melek Özkan, Kaymakam Kamil Köten`i makamında ziyaret ederek, Akhisar Belediyespor Bonus Kart` mı Kamil Köten`e teslim ettiler Akhisar Belediyespor Bonus Kart çalışmaları hakkında Kaymakam Kamil Köten`e bilgi veren Denizbank Akhisar Şubesi Müdürü Ahmet. Karaman, "Ege Bölgemizde bir Anadolu Kulübüyle yapılan bonus özellikli ilk taraftarkart projemizi Eğenin tek süper lig temsilcisi olan Akhisar Belediyespor ile yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; "Akhisarlılar artık yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine de doğrudan gelir katkısında bulunacaklardır. Amacımız bu güzide kulübümüze uzun vadede sürekli gelir desteği sağlayarak kulübün gelişimine ve başarılarına katkıda bulunmaktır.

Akhisar Belediyespor Bonus Card projesi kapsamında kart başvurularını almaya 31.0cak`taki Akhisar Alıveriş Festivalinde "Akhisar`ın Bonusu" sloganıyla start verdiklerini ve henüz 1 aylık gibi bir sürede kart sayısını 2.000 adedin üzerine çıkardıklarını söyledi. Bu sayının ve kullanım oranının hızla artmasını beklediklerini belirten Karaman, "Akhisarbelediyespor Bonus kartını kullanan taraftarımız ve tüm ilçe halkımız bu kart ile yapacakları alışverişlerde bir çok anlaşmalı yerel üye işyerlerimizde kartımız ile yapacakları ödeme anında çeşitli oranlarda indirimleri anında elde ederken, ilçemizin kulübüne de kazandırmış olacaklardır. Dolayısıyla sonuçta Akhisar şehrimiz kazanacaktır. Akhisar Belediyespor Bonus kartla taraftarlarımız ayrıca bonus kart özelliğine sahip bu kartımız ile Türkiye`nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus`un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilmekte ve birçok ayrıcalığa sahip olmaktadır" dedi.

Akhisar Belediyespor Bonus Kart`la yapılan her harcamadan belli miktarda Akhisar Belediyespor`a gelir sağlandığını belirten Ahmet Karaman Akhisar Belediyespor Bonus Kart` ın yaygınlaştırılması için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellere yönelik çalışma yapmak istediklerini de belirterek Kaymakam Kamil Köten`den bu konuda yardım istedi.

Kaymakam Kamil Köten`de, Akhisar Belediyespor Bonus Kart sahibi olmaktan memnun olduğunu dile getirerek, Denizbank Akhisar Şubesi Müdürü Ahmet Karaman`ın Ege Bölgemizde bir spor kulübünün adıyla sunulan ilk taraftar kartımızın ilçemizde yaygınlaşması konusunda Akhisar Kaymakamlığı ve diğer kurumlarda çalışan personellere yönelik çalışma talebi konusunda da gerekli çalışmaları yapabileceklerini, bu konuda kendilerine ve Akhisar Belediyespor`a her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

Erhan Çelik