İl Birincisi Futbol Takımından Başkan Hızlı'ya Ziyaret

İl Birincisi Futbol Takımından Başkan Hızlı'ya Ziyaret


Gündem 14.03.2013 18:16:51 6361 0

 İl Birincisi Futbol Takımından Başkan Hızlı

Manisa'da yapılan ortaokullar arası futbol müsabnakasında il birincisi olan Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu takımı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hılzı'ya katkılarındna dolayı teşekkür ederek kupalarını paylaştılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlendiği Manisa'da yapılan ilçeler arası ortaokullar futbol turnuvasında 156 takım arasından sıyrılarak birinci olan Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokullu öğrencileri Manisa'yı temsilen 18-21 Mart tarihleri arasında Aydın'da yapılacak grup müsabakalarına katılacakları bildirildi. Başkan Hızlı'yı makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Spor kolu sorumlusu Adem Göksügür, Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Çandır, Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çengel ve 18 öğrenci başarılarında katkı sağlayan belediye Başkanı Salih Hızlı'ya teşekkür etti.

Çocukların spor ile uğraşmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hızlı, gelecekte başarının en büyük destekçisinin spor olduğunu ve spor ile uğraşan herkese destek olduklarını dile getirdi.

 Haber Merkezi