kart tanıtım yemeği

Denizbank'tan Akhisar Belediyespor'a kart tanıtım yemeği


Gündem 21.02.2013 10:20:08 6112 0

 kart tanıtım yemeği

Akhisar Belediyespor "Taraftar Kart” sponsoru Denizbank Akhisar Şubesi tarafından, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculara Gülbeyaz-ı Ziyafet Restauranttında tanıtım yemeği verildi.

Gülbeyaz-ı Ziyafet Restauranttında düzenlenen yemeğe Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye başkan yardımcısı Latif Çakmak, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, Denizbank Batı Anadolu Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Faik Kıvanç Barkurt, Denizbank Batı Anadolu Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet ve futbolcular ile Denizbank Batı Anadolu şube personeli katıldı.
Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Kulübü başkanımız Hüseyin Eryüksel ve Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile yemekte bulunan teknik heyet ve futbolculara Bölgemizde ilk olma özelliğine sahip Akhisar Belediyespor Bonus Kartları da teslim edildi.

Denizbank Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Akhisar Belediyespor bonus kart tanıtım konuşmasında "Ege Bölgemizde bir Anadolu Kulübüyle yapılan bonus özellikli ilk taraftar kart projemizi Egenin tek süper lig temsilcisi olan Akhisar Belediyespor ile yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Akhisarlılar artık yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine de doğrudan gelir katkısında bulunacaklardır. Amacımız bu güzide kulübümüze uzun vadede sürekli gelir desteği sağlayarak kulübün gelişimine ve başarılarına katkıda bulunmaktır” dedi.
Yemekte konuşan Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman "Akhisar Belediyespor Bonus Card projesi kapsamında kart başvurularını almaya 31.Ocak'taki Akhisar Alıveriş Festivalinde "Akhisar'ın Bonusu” sloganıyla start verdik ve henüz 1 ayı bile dolmadan kart sayısını bin 500 adedin üzerine çıkardık” dedi

Bu sayının ve kullanım oranının hızla artmasını beklediklerini belirten Ahmet Karaman,"Akhisar Belediyespor Bonus kartını kullanan taraftarımız ve tüm ilçe halkımız bu kart ile yapacakları alışverişlerde birçok anlaşmalı yerel üye işyerlerimizde kartımız ile yapacakları ödeme anında çeşitli oranlarda indirimleri anında elde ederken, ilçemizin kulübüne de kazandırmış olacaklardır. Dolayısıyla sonuçta Akhisar şehrimiz kazanacaktır. Akhisar Belediyespor Bonus kartla taraftarlarımız ayrıca bonus kart özelliğine sahip bu kartımız ile Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilmekte ve birçok ayrıcalığa sahip olmaktadır” dedi.
Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel;” Başarılı çalışmalarından dolayı Denizbank'a teşekkür ederek, amacımız Akhisar Belediyespor'u her kesimin yakından tanıyacağı bir marka haline getirmek. Denizbank'ta önemli bir marka, biz önemli bir iş birliği yapıyoruz. Kart sayımızın kısa vadede 5 binin üzerine çıkacağına inanıyoruz. Kendilerine külümüze gösterdikleri ilgiden ve bu yemek organizasyonundan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Erhan Çelik