ABZED Tatile Engel Yok Projesinin 2. Gerçekleştirecek

Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Tatile engel yok projesinin 2. Gerçekleştirecek.


25.06.2017 01:20:02 789 0

ABZED Tatile Engel Yok Projesinin 2. Gerçekleştirecek

Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Tatile engel yok projesinin 2. Gerçekleştirecek.

Akhisar Bedensel ve Zihinsel Enelliler Dernek Başkanı Cem Bayrak ile birlikte Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclis başkanı Yeliz Dedeoğlu ile birlikte bir acık açıklaması yaparak proje yi anlatarak engelli ailelerini bilgilendirdiler.  Reşat Bey Mah. 74 Sok. No:2. İlhan Ayverdi Mahalle Konağında A. B.Z.E Dernek Başkanı Cem Bayrak ile ortaklaşa açıklama yapan  Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclis başkanı Yeliz Dedeoğlu ?TATİLE ENGEL YOK PROJESİNİ? hakkında şöyle dediler. Dernek Başkanı Bayrak

?Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği olarak 2016 yılı yazında yine Türkiye´de bir ilk olan Akhisar Belediyesinin katkılarıyla ?TATİLE ENGEL YOK PROJESİNİ? hayata geçirmiş olmanın ve bu proje sayesinde 2016 yılında 35 ailemizi birer boyunca hiçbir ücret ödetmeden tatil keyfini yaşatmanın büyük bir gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bize bu mutluluğu yaşatan ve her zaman yanımızda olan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Salih Hızlı´ya ve Başkan Yardımcılarımız Sayın Ömer İşçi, Sayın Latif Çakmak ve Sayın Ali Velestin´e  ve bu projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun bir kanıtı olarak bu projemize 2017 yılında maddi ve manevi destek sağlayarak projemize sahip çıkan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz´a, Başkan Yardımcımız Sayın Harun Eryüksel´e ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cemal Başyiğit´e bütün engellilerimiz adına bize bayram hediyesi olarak sunulan bu desteğe teşekkür eder, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız. Bu vesileyle bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. 03.07.2017 tarihinde başlayıp birer haftalık periyodlarla devam edecek olan projemizden yararlanmak isteyen engellilerimiz ve ailelerinin derneğimize müracaat etmeleri rica olunur?dedi .daha sonra söz alan Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclis başkanı Yeliz Dedeoğlu ?Bu yıl 2.si düzenlenen "TATILE ENGEL YOK " projesini gerçekleştirecek olduğumuzdan dolayı mutluyuz. Projemizin engelliler adına ne kadar önemli olduğunu, engelli ve engelli ailelerinden daha iyi anlayan olamaz. Çünkü bir engelli için; ulaşımın, konaklamanın ne kadar zor bir iş olduğunu maalesef ki bizlerden iyi kimse bilemez. Hiç deniz görmemiş, deniz suyuna dokunmamış engelli kardeşlerimizi deniz ve güneşle buluşturduk. Diğer taraftan da güneş ışığının engelli sağlığı için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda; sağlık, eğlence ve engelli hakları açısından böyle bir projeyi gerçekleştirmemizde öncülük yapan ABZED´e, olanakları sağlayan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Salih Hızlı´ya ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası´na teşekkürlerimizi sunarız? dedi.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK