Adliyeler Arası Halı Saha Turnuvasında Finalistler Belli Oldu

Akhisar Merkez ve Mülhakat Adliyeler Arası 3.cü Halı Saha Futbol Turnuvası Okur Sporyum halı saha Tesislerinde son haftaya girildiğinde finalistler belli oldu.


Spor 21.04.2015 11:07:21 1935 0

Adliyeler Arası Halı Saha Turnuvasında Finalistler Belli Oldu

 Kıran kırana geçen karşılaşmalara futbolseverler yoğun ilgi gösterdiği, müsabakalarda Aşıkpaşaspor ile Golbastı FC rakiplerini yenerek finale çıktılar. Saat 20.00'de Aşıkpaşaspor- Gördes Adliyespor, saat 21.00'de Gol Bastı FC- Soma Gücü müsabakalarını Akhisar Adliyesi Bilgi İşlem Teknisyeni Kemal Erdeş'in yönetti.

            Gecenin ilk karşılaşması Aşıkpaşaspor- Gördes Adliyespor arasında oynandı. İlk yarısı 0-0 golsüz kapandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Aşıkpaşaspor Burak Kocaoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra Sergen Hızlı'nın attığı golle durum 2-0 oldu. Müsabakanın sona ermesiyle ilk finale çıkan takım Aşıkpaşaspor oldu.

            Gecenin ikinci karşılaşması Gol Bastı FC- Soma Gücü arasında oynandı. Oyuna hızlı başlayan Gol Bastı FC,  Erol Demir'in attığı golle devreye 1-0 üstün girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk Soma Gücü takımı oldu ve Ufuk Nayman'ın attığı golle 1-1 eşitlik geldi. Gol Bastı FC bu gole İlker Cebeci ile bir kez daha öne geçti. 2-1. oyunun son dakikalarında Soma Gücü'nden Selami Çolak attığı golle durumu tekrar 2-2 eşitliğe getirdi. Müsabaka 2-2 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Gol Bastı FC, Soma Gücü karşısında 6-5 üstünlük sağlayarak ikinci finalist oldu.

            24 Nisan Cuma akşamı oynanacak final müsabakalarından sonra şampiyon olan takıma ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.

20 Nisan Pazartesi gecesi  oynanan müsabaka neticeleri

Saat: 20.00'de: Aşıkpaşaspor: 2, Gördes Adliyespor: 0

Saat: 21.00'de: Gol Bastı FC: 2, Soma Gücü: 2 (Penaltı atışlarında 6-5 Gol Bastı FC Lehine)