ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Çağrı Merkezi Çıtayı Yükseltti

Enerji sektörünün önemli oyuncularından ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Denizli´den 5 ile hizmet veren çağrı merkezi, yenilenen yapısı ile bir yılı geride bıraktı.


Gündem 3.10.2017 15:40:31 597 0

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Çağrı Merkezi Çıtayı Yükseltti

Enerji sektörünün önemli oyuncularından ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Denizli´den 5 ile hizmet veren çağrı merkezi, yenilenen yapısı ile  bir yılı geride bıraktı. Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerine 0850 800 0 186 numarasıyla hizmet veren ADM ve GDZ Çağrı Merkezi, geçtiğimiz yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak ´ın katılımıyla 26 Eylül 2016´da törenle açılmış, ilk çağrıyı da Bakanımız karşılamıştı.

Yeni Çağrı Merkezi Binası

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak´ın talimatı üzerine iki elektrik dağıtım bölgesine hizmet veren çağrı merkezi için 3 milyon TL harcandı. Teknoloji alt yapısı ve çalışan sayısı ile 4 katına çıkartılan ADM ve GDZ Çağrı Merkezi, tüketici memnuniyeti adına sektör için atılan en büyük adımlardan biri oldu.

Hizmet İçin Bekleyen Dev Kadro

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketleri, yenilenen çağrı merkezi ile bölgeye büyük istihdam sağladı. Yaklaşık 400 kişilik alanında uzman kadrosu, ileri teknoloji ile donatılmış alt yapısı ile 3 vardiyalı sistemde 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor. Günlük ortalama 10.000 kişinin aradığı ADM ve GDZ Çağrı Merkezinde tüketiciler saniyeler içinde ihtiyaç ve taleplerini iletebiliyor. Çağrı merkezine gelen aramalar, Kesinti Yönetim Sistemi´ne aktarılarak, tüketici talepleri tek noktada toplanırken, anlık arızaların nedenleri ve lokasyonu daha sağlıklı belirlenerek arızalara daha hızlı müdahale ediliyor.

Sosyal Medyadan Şikayet Yönetimi

ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım Şirketleri, günlük yaşantının bir parçası haline gelen sosyal medyayı şirketler adına açılan kurumsal hesaplar ile aktif bir şekilde kullanıyor. Çağrı Merkezi içinde özel oluşturulan Şikayet Yönetim Ekibi, sosyal medya aracılığıyla ulaşan ihtiyaç ve taleplere hızlı çözüm sunuyor.

Sektöre Yön Veriyoruz

Yenilenen çağrı merkezinin bir yılda sektör adına önemli adımlar attığına değinen ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım İcra Kurulu Başkan Vekili Metin Demirdağ hizmetin bir hedef değil bir süreç olduğunu vurgularken, ?Her iki şirketimiz de vizyonu geniş bir bakış açısı ve yeniliğe açık yapısıyla sektörümüze yön vermeye devam ediyor. Yüksek sorumluluk bilincimizle temel hedefimiz; hizmet kalitesiyle birlikte tüketici memnuniyetini eş zamanlı yükseltmek, ileri teknolojiyi yakından takip ederek Avrupa´daki muadillerimize denk kaliteli ve kesintisiz hizmeti tüketicilerimizle buluşturmaktır. ADM ve GDZ Çağrı Merkezi´nin bir yıl gibi kısa bir sürede sektöre kazandırdığı ve tüketicilerimize sunduğu yenilik ve gelişmeler birçok çevrede taktir ve beğeni kazandı. Bu onur ve gurur bizlere gelecek adına enerji veriyor. Şirketlerimiz insana ve teknolojiye yaptığı uzun vadeli yatırımlarla katma değer yaratmaya, ülke genelinde üstlendiği örnek ve öncü misyonunu azimle sürdürecektir.? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ