AFEM GSK Dansçıları İftarda Buluştu, Belgelerini Aldı

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AFEM GSK) dansçıları ve aileleri ile birlikte iftar yemeği düzenledi.


Gündem 17.06.2016 14:46:59 347 0

AFEM GSK Dansçıları İftarda Buluştu, Belgelerini Aldı

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (AFEM GSK) dansçıları ve aileleri ile birlikte iftar yemeği düzenledi.

AFEM GSK´nın düzenlediği iftara, ?Şehit Hüseyin Efe ve Zeybekleri? Projesinde yer alan dansçılar ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftarda kursiyerler yıl boyunca katıldıkları halk oyunları kursunun belgelerini de kulüp başkanı Samet Gögen´in ellinden aldılar.

Akhisar Şatafat Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 60 kişi katıldı. İftarın yapılmasının ardından yıl boyunca düzenlenen etkinlikler ile ilgili slayt gösterisi düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı gecede, 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Akhisar Belediyesi Gölet Dev Öğrenci Amfi Tiyatro da sergilenen ?Şehit Hüseyin Efe ve Zeybekleri? gösterisinin videosu izlendi. Sunumların ardından AFEM GSK Başkanı Samet Gögen yaptığı konuşmasında; ?Bir yıl boyunca usanmadan, yılmadan çalışmalarımıza ve etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ederim. Sene başında koymuş olduğumuz hedeflerimize ulaşmanın sevincini yaşıyorum. Belki çok büyük olay olmayabilir ama yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde bu tür bir projenin altından başarıyla kalmak sevinç verici olduğunu bildirmem gerekir. Her şey sizlerin sayesinde, sizler olmasaydınız bu kadar anlamlı ve güzel projeyi şekillendiremezdik. Başta sizlere ve sonrasında ailelerinize bizlere göstermiş oldukları sabırdan dolayı teşekkür ederiz. AFEM GSK olarak bu tür çalışmalarımızın devamını getireceğimize inanmanızı ve bu büyük ailenin içerisinde sürekli bulunmanız gerektiğini bildirmek isterim. Herkese çok teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ