AFEM GSK MİNİKLERİ BÖLGE YARIŞMASINA HAZIR

Manisa´da yapılan Halk Oyunları İl Yarışmasında birinci olan AFEM GSK´nın Minikler ekibi İzmir´de yapılacak olan bölge yarışmasına son hazırlıklarını tamamladı.


Gündem 23.03.2019 11:39:41 1291 0

AFEM GSK MİNİKLERİ BÖLGE YARIŞMASINA HAZIR

Manisa´da yapılan Halk Oyunları İl Yarışmasında birinci olan AFEM GSK´nın Minikler ekibi İzmir´de yapılacak olan bölge yarışmasına son hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun, İzmir´in Gaziemir İlçesinde yapacağı Halk Oyunları bölge yarışmasında AFEM GSK Manisa ilini temsil edecek. Yaptıkları son hazırlıklar doğrultusun da bölge yarışmasında altı il ile yarışacak olan AFEM GSK minikleri iddialı olduklarını dile getirdi.

AFEM GSK Başkanı ve Antrenörü Samet Gögen, il yarışmasından sonra aralıksız çalıştıklarını ve sonuç ne olursa olsun güzel bir yarışma olacağını dile getirirken; ? Ben sporcularıma güveniyorum. Sahne de kim iyi ise o kazansın. Bizim hedefimiz en iyi oyunu sergilemek. Bu gün birinci olmakta var sonuncu olmakta ama bizim için önemli olan karakterli ve iyi insan yetiştirmek. Biz çocuklarımız için elimizden geleni imkanlar doğrultusunda yapmaya çalıştık. Kısıtlı imkanlar doğrultusunda çabalamaya ve en iyisini çıkarmaya gayret ettik. Evet, rakiplerimizin eli bizden kuvvetli fakat inanmak en önemlisi. Biz küçücük salonlarda ve tüm imkansızlıklara rağmen inanarak çalıştık ve ortaya güzel bir şeyler çıkardığımıza inanıyorum. Bu süreçte bize maddi ve manevi destekleri olan başka Akhisar Halk Eğitim Müdürümüz Süleyman Erdem´e, Fatih İlkokulu Müdürümüz İsmail Yaltıurak öğretmenimize, Ülkü Ortaokulu Müdürümüz Cafer Tetik öğretmenimize, Ulaşım desteği veren Akhisar Belediyemize, tüm velilerimize ve en önemlisi sporcularımıza çok teşekkür ederiz. Bizim için dürüst, ahlaklı ve iyi insan yetiştirmek önemliydi. Bu sporcularımıza da onu aşılamak istedik. Yarışmada da tüm kulislere rağmen elimizden geleni yapacağız. Sporcularımız sahnenin tadını çıkarsın, yöremizi en iyi şekilde canlandırsın sonucu ne olursa olsun bize bu yeter. Şimdiden destek mesajları atan herkese teşekkür ederim.? Dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ