AHEM ve belediyeden ortak kurslar

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (AHEM) ve Akhisar Belediyesi işbirliği çerçevesinde engelli bireylere,kadınlara ve çocuklara yönelik kurslar Akhisar Belediyesi sanat atölyesinde başladı.


Kültür/Sanat 18.11.2016 14:36:49 421 0

AHEM ve belediyeden ortak kurslar

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (AHEM) ve Akhisar Belediyesi  işbirliği çerçevesinde engelli bireylere,kadınlara ve çocuklara yönelik kurslar Akhisar Belediyesi sanat atölyesinde başladı.

Belediye ile işbirliği içerisinde açılan kurslar kapsamında çini işlemeciliği, çeyiz eşyaları hazırlama, ahşap hediyelik eşya yapımı, kösele çanta yapımı, ahşap boyama ve vernikleme elemanı kursu, guaj boya resim, yağlı boya resim ve fotoğrafçılık kursları olarak faaliyetlere başlandı. Akhisar Halk Eğitim Merkezi ve Akhisar Belediyesi ile işbirliği içinde açmış olduğu kurslara kayıtlar devam ediyor.Halk Eğitim Merkezi yetkilileri kurslarla ilgili olarak yaptıkları açıklamada talep olması durumunda isteğe yönelik kursların faaliyete gireceği, hedeflerinin çocuk, genç, yaşlı olmak üzere tüm bireylere ulaşmak olduğunu ve  Akhisar´da yaşayan tüm vatandaşların kurslara iştirak etmelerini beklediklerini belirttiler. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ