Ahmet Özkamalı Özel Doğuş Hastanesi´nde

´´Sağlığın yedeği yok, Sağlığınızla kucaklaşın´´ sloganı ile Akhisar halkına yönelik sağlık hizmetlerinde sınır tanımayan Özel Doğuş Hastanesi, Ortopedi Uzmanı Dr. Ahmet Özkamalı´yı da kadrosuna dahil ederek bu alanda kadrosunu zenginleştirdi.


Sağlık 3.12.2015 10:03:47 614 0

Ahmet Özkamalı Özel Doğuş Hastanesi´nde

Konuyla ilgili konuşan Dr. Özkamalı; ´´Meslek hayatım boyunca daima insanların sağlığıyla ilgili hizmetlerimi arttırarak bir şeyler yapmak için çabaladım. Uzun yıllar hizmet ettiğim Akhisar´a şimdi de Doğuş Hastanesinde hizmet vereceğimden dolayı mutluyum.´´ dedi.  

Ahmet Özkamalı kimdir?

Ortopedi uzmanı Dr. Ahmet Özkamalı 1982 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1988 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamladı.

İş hayatı boyunca Artroskopik diz cerrahisi, Spor hekimliği sertifika, Diz ve kalça protez eğitim programlarına katılan  Dr. Özkamalı; birçok ulusal ve uluslar arası kongre ve seminerlere katılmıştır.

Tokat Zile Sağlık Ocağı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, İskenderun 200 yataklı deniz hastanesi, İskenderun Devlet Hastanesi, Sakarya Toyotasa Acil Yardım Hastanesi, Sakarya Özel Altınova Hastanesi gibi kurumlarda çalıştıktan sonra Özel Doğuş Hastanesinde iş hayatına devam etmektedir.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ