AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı´ndan Bayırbucak Türkmenlerine Büyük Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Teşkilatından "Bugün Yardım Zaman´ı " sloganı ile Bayırbucak Türkmen´leri yararına yapılan bağış kampanyasında toplanan 2 Tır dolusu yardım malzemesi Bayır Bucak Türkmenleri´ne ulaştırılmak üzere yola çıktı.


Siyaset 24.01.2016 12:38:18 399 0

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı´ndan Bayırbucak Türkmenlerine Büyük Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Teşkilatından "Bugün Yardım Zaman´ı " sloganı ile Bayırbucak Türkmen´leri yararına yapılan bağış kampanyasında toplanan 2 Tır dolusu yardım malzemesi Bayır Bucak Türkmenleri´ne ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yardım Severlerin destekleri ile çığ gibi büyüyen kampanya geçtiğimiz hafta başlamıştı. Akhisar´ın 114 Mahallesinin yüksek katılım gösterdiği kampanya için adeta Akhisar kenetlendi. Yardım tırlarını AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı ve Gönüllüler dualar ile uğurladı.

Törende Konuşan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit; ?Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın duruma karşı göstermiş olduğu özel hassasiyet sebebi neticesinde Sayın Genel Başkanımızın talimatı ile AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tüm  Türkiye genelinde bütün il ve ilçe teşkilatlarımızda Bayır Bucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyasını 11 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlattı .Kampanyamıza o günden itibaren büyük bir gönüllülük esası ve vefa duygusu ile tüm Akhisarlımızın katkısı oldu.Kampanyamıza 4000 e yakın battaniye 5 ton Kömür 150 Kuzine Soba  ve Boruları  Bebek Bezi Hijyenik malzeme Kıyafet Ayakkabı ve Engelli Hasta Arabası bağışlayarak Yüce gönüllülüğünü gösteren Akhisar Halkına En derin duygularımı ve Şükranlarımı Sunuyorum Bizler Emir Üzere İnanan  insanlarız ve Şüphesiz inananlar Kardeştir... Kardeşlerine sahip çıkan Tüm Kardeşlerimizden Rabbim Razı olsun sözlerimi sonlandırmadan önce Sosyal İşler Başkanlığımız öncülüğünde son derece titizlikle ve koordinasyon içerisinde yürütülen kampanyada , bu sonuca ulaşılmasını sağlayan değerli Sivil Toplum Kuruluşlarına Mahalle Temsilcilerimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve Yönetim Kuruluma teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK