Ak Parti Aday Adayı Dağlar Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirliler Derneği başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Dağlar Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti lokalinde yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığını resmen açıkladı.


Siyaset 17.02.2015 13:27:15 2087 0

Ak Parti Aday Adayı Dağlar Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirliler Derneği başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Dağlar Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti lokalinde yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığını resmen açıkladı.

Parti lokalinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Dağlar’dan önce konuşma yapan Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmaiil Hakkı Şenyiğit, geçtiğimiz günlerde caniler tarafından hunharca katledilen Özgecan’ı andı. Özgecan’a Allahtan rahmet yakınlarına ise sabır dileyen Şenyiğit, kalabalıkla birlikte Fatiha okudu. Daha sonra  Şenyiğit “29 şubat ve 1 Mart’ta temayül yoklaması yapılacak. Bu tarihlerde yönetim kurulu, kadın kollarımız adaylarımız için oy kullanacak. Temayül yoklama sonuçlar 7 Nisan’da açıklanacak. Ben burada bütün adaya adayı olan arkadaşlara başta yanımda bulunan Mustafa Dağlar ve tüm aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum “şeklinde konuşarak sözü Dağlar’a verdi

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Mustafa Dağlar’da konuşmasına Özgecan Aslan’ı anarak başladı. İnşallah böyle acılar bir daha yaşanmaz diyerek üzüntüsünü dile getiren Dağlar, aday adaylığı açıklamasına kendisini tanıtarak başladı.

1971 Akhisar doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Dağlar,uzun yıllar devlet hastanesi müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve Kamu Hastaneleri Birliğinde uzman olarak görev yaptıktan sonra Akhisar Devlet Hastanesi’nde görevine devam etti.

Sağlık Sen üyesi olarak daha sonra Akhisar ilçe başkanlığı görevini yaptığını belirten Dağlar, son olarak ta istifa etmiş olduğu Balıkesirliler Derneğindeki görevinden bahsetti. Ayrıca Ak Parti’nin bütün ilçe başkanlarıyla çalıştığını söyleyen Dağlar, kalabalıktan ilçe başkanları için alkış istedi. Başta Yakup Oy olmak üzere ebediyete intikal eden partililere Allah’tan rahmet diledi.

Ak Parti Manisa Milletvekili aday adaylığını parti lokalinde açıklayan Mustafa Dağlar, kendisini tanıttıktan sonra ise onlara engel olmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini belirterek ” Kıymetli arkadaşlar önümüzde önemli bir seçim var. 7 Haziran seçimleri. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de binleri bizim önümüzü kesmek için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar. Bunların kimler olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Onların Türkiye uçuyormuş, Türkiye dünyanın en süper gücü olma yolunda emin adımlarla ilerliyormuş umurlarında bile değil. Onlar için varsa yoksa acaba Ak Parti’mizin oylarını nasıl aşağıya çekebiliniz. Dertleri tasaları bu. Ama çekemeyecekler. Biz hep birlikte her zaman olduğu gibi yine buna fırsat vermeyeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Sayın  Başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde Yeni Türkiye Güçlü Gelecek için canla edeceğiz. Ve 7 Haziran seçimlerinde tarihi bir rekora koşarak en yüksek oyumuzu alacağız. Biz buna inanıyoruz, bunun için yola çıktık hep beraber bunu başaracağız değerli arkadaşlar. Ve Allah`ıma şükrediyorum. Çünkü bana Türkiye’nin hatta dünyanın en güçlü ve başarılı partisinden Ak Parti aday adayı olmamı ve sizlerin karşısına çıkmamı nasip etti. Ve yeni Türkiye yolunda ülkeme, milletime ve içinde doğduğum, büyüdüğüm, özgür ve emin insanların şehri Akhisar`ıma ve Manisa`ma hizmet etmek için tüm inancımla ve kendime olan güvenimle hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Sayın Başbakanımızın Yeni Türkiye sevdası hepimizin sevdası. Daha güçlü daha zengin daha itibarlı demokrasi standartları daha yüksek bir Türkiye için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. İyi niyetle ve güzel dileklerle çıktığımız bu hizmet kervanında huzurlarınızda Ak Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Allah`ım hem benim için, hem Ak Parti’miz için hem de Türkiye’miz için hayırlara vesile olmasını nasip etsin. Ben sözlerime burada son verirken hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, Allah`a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Dağlar, basın açıklamasının ardından parti lokalinde toplanan partililere Balıkesir`in meşhur tatlısı höşmerim dağıttı.