AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı, Güplüceli Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı, Güplüceli Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu


Siyaset 12.03.2014 10:55:27 2682 0

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı, Güplüceli Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Güplüce Parkı yanında bulunan binada vatandaş ve esnaf ile kahvaltıda buluştu. Güplüce Parkının yeni yüzüne kavuşmasından dolayı Başkan Adayı Hızlı’ya teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar Güplüce Parkı ve etrafından bulunan yolların yapılması ile çevrenin çok farklı ve güzel olduğunu vurguladı.

 

Son dönemlerde büyük performans sağladıklarının altını çizen Başkan Adayı Hızlı; “İnşallah 30 Mart’ın ardından Büyükşehir sayesinde daha rahat olacağız. Büyük projeleri Büyükşehir yapacağından dolayı vatandaşlarımız ve esnafımız ile daha çok bir araya gelmeye çalışacağız. Son dönemlerde büyük bir performans gösterdik ve yeni dönemde de inşallah göstermeye devam edeceğiz. Akhisar çok özel bir şehir, bazı telaşlarımızdan dolayı bu güzelliği fark edemiyoruz. Son yaptığımız “Şehrimi Keşfediyorum” projesi ile çocuklarımıza önce kendi yaşadıkları şehri tanıma imkanı veriyoruz.

 

KIRSAL KALKINMA İLE KÖYLERİMİZ KALKINACAK

 

Yeni idare yönetimi Büyükşehir bizim gücümüze güç katacaktır. 14 mahallemize 86 köy ve 9 beldemiz de katıldı. İnşallah kırsal kalkınma adı altında köylerimizi kalkındırmayı hesap ediyoruz. Bazı bölgelerde tarım yoğunluk bulunurken bazı bölgelerimizde de hayvancılık söz konusu oluyor. Bunları kategorilere ayırarak kalkınma adı altında destekler vereceğiz.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ SAYISI ARTIYOR

 

Şehrimizde de Akhisar Üniversitesi adı altında kurduğumuz dernek ile Sivil Toplum Örgütleri çalışmalarımız devam ediyor. Celal Bayar Üniversitesine bağlı Akhisar yerleşkesi adı altında Sigara Fabrikası alanında ayrılan alanda bina çalışmaları hızla devam ediyor. Tarım Bilimleri ve Teknoloji bölümü Akhisar yerleşkesinde olacaktır ve öğrenci sayısındaki artış şehrimize yansıyacaktır.

 

TURİZM POTANSİYELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

Turizm acenteleri ile ve turist rehberleri ile irtibata geçtik ve şehrimiz için turizm çalışmaları hızla devam ediyor. Turizm konusunda tanıtım için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle Türkiye’de önemli kazı çalışmaları arasında bulunan şehrimizdeki eski devlet hastanesi höyüğü alanındaki çalışmalar bizleri heyecanlandırıyor. İnşallah şehrimizdeki turizm potansiyelini hayata geçireceğiz.

 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOLDU, GENİŞLETİYORUZ

 Organize Sanayi bölgelerinde 41 fabrika çalışıyor, 20 fabrika inşaat alanında ve bir 20 fabrika daha arsa alda ve inşaata başlayacaktır. Bu konuda talepler halen devam ediyor ve artık gelen talepleri karşılayamıyoruz. Bunun için organize sanayi bölgemizde genişlemeye gideceğiz” dedi.