AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı; Yeni Türkiye Yolunda Bir Daha Akhisar!

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı; Yeni Türkiye Yolunda Bir Daha Akhisar!


Siyaset 22.03.2014 13:45:04 2780 0

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı; Yeni Türkiye Yolunda Bir Daha Akhisar!

Akhisar’da iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevi yapan ve üçüncü döneme talip olduğunu açıklayan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; Efendi Mahallesinde iki meydan mitingi yaparak projelerini paylaştı. İlk olarak Çınarlıkapı meydanında halka hitap eden Aday Hızlı daha sonra 280 sokak meydanında halka seslendi. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de katıldığı her iki mitingde genel politikalar ve gündem değerlendirmelerinde bulundu.

KÖYLÜ PAZARI PROJESİ

Efendi Mahallesini kapsayan köylü pazarı projesi olduklarını açıklayan AK Parti Adayı Salih Hızlı; inşaatı devam eden Ulucami Mahallesindeki mahalle konağı arka kısmında 130 pazarcının sergi açabileceği ve köy ürünlerinin satışının yapılacağı köylü pazarı yapılacağını belirtti.

ENGELSİZ BİR AKHİSAR

Engelsiz Akhisar için başlattıkları projeyi yeni dönemde de daha da canlandıracaklarını dile getiren Aday Salih Hızlı; ilçede engelli vatandaşlar için yapılan çalışmalar arttırılarak tüm yol ve kaldırımlar, parklar ve genel hizmet alanları, engellilerin hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler yapacaklarını kaydetti.

AKHİSAR ÜNİVERSİTE ALANI

Sigara Fabrikası için 220 dönümlük alan dönemlerinde üniversite alanına dönüştürdüklerini dile getiren Aday Salih Hızlı; bu alandaki mevcut depolar belediyece projelendirilip revize edileceğini ve üniversite yapısına uygun hale getirileceğini belirtti. Öte yandan yeni stadyum yanında bulunan şantiye üzerinde de 1000 kişilik yurt yapılacağının müjdesini veren Hızlı; yurdun yanında da sosyal tesislerin yapılacağını kaydetti.