AKBUĞA TELEKONFERANSA KATILDI

Akhisar Ziraat odası Başkanı Ahmet Akbuğa Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar´ın başkanlığında düzenlenen telekonferansa katıldı.


Gündem 2.07.2020 11:54:52 1251 0

AKBUĞA TELEKONFERANSA KATILDI

Akhisar Ziraat odası Başkanı Ahmet Akbuğa Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar´ın başkanlığında düzenlenen telekonferansa katıldı.

Akhisarlı üreticinin çiftçinin sesi kulagı dert ortağı olan üetici ile birlikte sevinen üretici ile birlikte üzülen ve aynı zamanda kendiside çiftçi olan Akbuğa bu defa içinde bulunduğumuz pandemi süresi nedeniyle telekonferansta çiftçilerin ve üreticilerin sorunlarını dile getirdi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar´ın başkanlığında tütün üretiminin yapıldığı Adıyaman, Amasya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Hatay, İzmir, Kırklareli, Malatya, Manisa, Muğla, Samsun, Siirt, Tokat, Uşak illerindeki Ziraat Odası Başkanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA, tütün üreticilerinin  tütün üretimi, işlemesi, ticaretini konu alan yönetmelik taslağı ile ilgili görüş ve beklentilerini dile getirirken üreticilerin karşılaştıkları sorunları ve taleplerini Genel Başkan Şemsi BAYRAKTAR´ a iletti. Akbuğa ?Daha önceki yıllarda Tütün denince Akhisar geliyordu ancak daha sonra bu tütünün yeri zeytine ve alternetif ürün arayışlarına döndü. Bizde genel Başkanımız Şemsi Bayraktar ile birlikte ülkemizde tütün üretimi yapan ve geçimini bu tütüncülükle sağlayan üreticilerimizin sorunlarını dile getirmek için Adıyaman, Amasya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Hatay, İzmir, Kırklareli, Malatya, Manisa, Muğla, Samsun, Siirt, Tokat, Uşak illerindeki Ziraat Odası Başkanlarının katılımı  ile genel  Başkanımız Şemsi Bayraktar başkanlığında düzenlenen  tele konferansa katılarak üreticilerimizin sorunlarını dile getirip talep ve beklentilerimizi ilettik. Düzenlenen telekonferansa katılan Bütün ziraat odası başkanlarıma ve bizlerin her zaman yanında olan sorunlarımızı dinleyen Genel Başkanımız Şemsi bayraktara teşekkür ederim? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK