AKGİAD YÖNETİM KURULU TÜGİK 2018 İŞ ZİRVESİNDE

?TÜGİK Türk Ekonomisinin Mozaiğidir? TÜGİK (Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu) tarafından Antalya´da gerçekleştirilen 7´nci TÜGİK İş Zirvesi, Türkiye´nin dört bir yanından üyesi olan 8 federasyon ve 72 derneği temsilen yüzlerce iş insanının katılımı


Gündem 4.04.2018 10:42:36 701 0

AKGİAD YÖNETİM KURULU TÜGİK 2018 İŞ ZİRVESİNDE

TÜGİK Türk Ekonomisinin Mozaiğidir?

TÜGİK (Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu) tarafından Antalya´da gerçekleştirilen 7´nci TÜGİK İş Zirvesi, Türkiye´nin dört bir yanından üyesi olan 8 federasyon ve 72 derneği temsilen yüzlerce iş insanının katılımıyla gerçekleşti. Zirvede konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, son 10 yılda 28 ülkeden oluşan Avrupa Birliği´nde 5,2 milyon, Türkiye´de ise 8.7 milyon kişinin iş bulduğunu belirterek, "Türkiye büyüyor ama biz hissetmiyoruz deniyor. 8.7 milyon kişi iş bularak büyümeyi hissetmiş" diye konuştu.  

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, ?Türkiye´nin dört köşesinden 10 bine yakın üyelerimizle, 500 farklı sektörü tek bir çatı altında topluyoruz. Bu anlamda Türk ekonomisinin adeta ?mozaiği´yiz. Ülkemiz için çalışmaya hız kesmeden, tereddüt etmeden devam ediyoruz.? dedi.

Bünyesinde bulunan 8 federasyon ve 72 dernekle iş dünyasında önemli bir temsil gücüne sahip olan TÜGİK (Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu), iş dünyasının liderlerini bu sene 7´ncisi düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi´nde bir araya getirdi. Geçen gün açıklanan 2017 büyüme rakamlarının damga vurduğu toplantıda iş dünyası tarafından ?Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye? mottosuyla güven mesajı verildi. Antalya´da gerçekleşen toplantıda, Türk iş dünyasının önemli bir kesimini temsil eden TÜGİK tarafından yapılan dev yatırımların ekonomiye duyulan güvenin işareti olduğu belirtildi.

 

Tügik 2018 İŞ ZİRVESİ PROGRAMINDA Modaratör : Melda YÜCEL KOCAALP ,NEF İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı , Erden TİMUR ZEN Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı , Emil GÜZELİŞTitanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet AYGÜN, REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı,  Durmuş DÖVEN  genç iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştılar.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ