AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği

Akhisar`da 2000 yılında kurulan Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) geleneksel hale getirdiği 2014 yılı Balo yemeğini Palm City Otel Havuz başı Salonunda seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi.


Gündem 22.09.2014 17:15:38 2519 0

AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği

  Akhisar Genç İş Adamları Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği kuruluşunun 14. yılı balo yemeğine yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve iş adamları katıldı. AKGİAD Başkanı Özkan kalın, gecede sahne alan Emirkan`a arkasında 45 numara lı Emirkan yazılı Akhisar Belediyespor formasını hediye etti. Sanatçı Emirkan`da formayı giyerek gecede şarkılarını okudu.

Gecede konuşan AKGİAD Başkanı Özkan Kalın; “Kurulduğu günden bu yana Akhisar ekonomisinin gelişimine ve sosyal hayatına katkı sunan AKGİAD’nin tüm eski Başkan ve yöneticilerine şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalarından ötürü şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz ile devraldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize söz veriyoruz. Bu akşam burada toplanmamızın sebebi siz dostlarımızla güzel, eğlenceli, unutamayacağımız bir gece geçirmek. Diğer sebebi ise AKGİAD dergimizin ilk sayısının mutluluğunu sizlerle paylaşmak. Bundan böyle 4 ayda bir çıkaracak olduğumuz AKGİAD dergimizin ilk sayısında çök güzel paylaşımlarda bulunduk. Bu paylaşımlarda bizlere kapılarını açan resmi kurumlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, AKGİAD olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi bu birlik ve beraberlik yemeğimizde yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder siz değerli dostlarımıza iyi eğlenceler dilerim diyerek sözlerine son verdi.

Gecede sahne alan İzmirli Ceren Niron ve Emirkan`ın söyledikleri günümüzün sevilen şarkılarıyla davetliler güzel bir gece geçirdiler.

Akhisar’da 12 yıldır faaliyette olan bir genç iş adamları derneğiyiz, bizlere bu süreç içinde destek veren derneğimizin yaşatılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza yönetim kurulum ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu yemeği her yıl geleneksel olarak, üyelerimiz ile iş adamları ile Birlik ve beraberliğimizi arttırmak adına yapıyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.