Akhisa Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Çay Partisinde buluştu.

Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Umut Parkı içinde bulunan Umut düğün salonunda çay partisi düzenledi.


Eğitim 25.03.2017 20:50:36 597 0

Akhisa Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Çay Partisinde buluştu.

Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği  Umut Parkı içinde bulunan Umut düğün salonunda çay partisi düzenledi.

Akhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tunay Gül yaptğı  konuşmada ?Sayın Müdürüm, Değerli Öğretmenlerimiz,Sevgili Velilerimiz Düzenlemiş olduğumuz Çay Etkinliğine hoşgeldiniz,onur verdiniz. Burada bizleri biraraya gelmemizde okul ve hayır kurumlarına,yardım ve desteklerini esirgemeyen Topi Kardeşler adına Sayın Mehmet Çaldiri Bey ve değerli personeline  sizlerin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okul aile birliği yönetimi olarak göreve başladığımız dakikadan itibaren okulumuz için gerek maddi, gerek manevi gücüne güç katmak olmuştur. Okulumuzun eksikleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda okul atık kutularının tedariği, oturma bankları, bisiklet park yeri,çocukların oynayacağı oyun sahası ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Okulumuzun en büyük ihtiyaçlarından biri olan olan ses sistemini tam teşekküllü bir şekilde okulumuzun bünyesine dahil etmiş bulunmaktayız.

Ana sınıfı olarak yapılan çalışmalarda temizlik ve saç bakımı konusunda eğitim ve gerekli ilaçları temin ettik ve velilerimize dağıttık. Ana sınıfının gerekli olan tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Bahçe düzenlemesi,bahçenin çiçeklendirilmesi, okul duvarlarına boya ve resim çalışmalarının yapılması,mevcut sahamızın onarım ve bakım çalışmasını en kısa sürede tamamlayıp öğretmenlerimizin ve değerli öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.Yapılan çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Akhisar Belediye Başkanlığı ve Tüm Kurum Çalışanlarına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon  Başkanlığı ve Tüm çalışanlarına sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.

Çalışmalarımızın tek bir amacı var daha çağdaş, daha güzel  daha modern eksiksiz bir eğitim öğretim için ben ve çok değerli Yönetin Kurulu Üyelerim çalışmalarını devam ettirecektir. Katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür eder,iyi eğlenceler dilerim´´ diyerek konuşmasını tamamladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ