AKHİSAR ADLİYESİNDE VEDA YEMEĞİ

Akhisar´da görev yapan ve yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Akhisar Cumhuriyet Başsavcısına ve Cumhuriyet Savcılarına veda yemeği düzenlendi.


Polis/Adliye 3.07.2019 11:57:27 1803 0

AKHİSAR ADLİYESİNDE VEDA YEMEĞİ

Akhisar´da görev yapan ve yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Akhisar Cumhuriyet Başsavcısına ve Cumhuriyet Savcılarına veda yemeği düzenlendi.

 

2019 yılı adli yargı yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Akhisar Cumhuriyet Başsavcısına ve Cumhuriyet Savcılarına veda yemeği düzenlendi.
      Akhisar Adliyesinde görev yapan  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa AKBULUT´un Isparta´ya, Cumhuriyet Savcıları Yavuz Ethem TORUN´un İstanbul´a, Feyzullah AKYEL´in İstanbul´a, Muhammed DÖNMEZ´in Van´a, Özer KÖSEOĞLU´nun İstanbul´a  tayinlerinin çıkması münasebetiyle Ege Tenis Akademisinde veda yemeği düzenlendi.
   Düzenlenen veda yemeğine Akhisar Kaymakamı Sabit KAYA, Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Salih PEHLİVANOĞLU, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet ÇİÇEKLİ, Manisa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdullah KÖŞSEKOĞLU, İzmir BAM 1.Hukuk Daire Başkanı Fehmi ÖZDEMİR, İzmir BAM 5. Daire Başkanı Ali Naki CEYLAN, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Muvaffak MEŞE, Ömer DOĞRUÖZ, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan UĞURLU, Manisa Baro Başkanı Ali ARSLAN, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi BİLGİÇ, Akhisar Emniyet Müdürü Engin PINAR, Akhisar Garnizon Komutanı Mehmet ŞAHİN, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Hakan GEZGİN, Akhisar Merkez ve Mülhakat Adliyeleri Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Manisa Baro Temsilcileri, Kolluk Amirleri ve Adliye personeli katıldı.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, ?Adalet sevdamıza gönül, kutlu davamıza omuz veren, daima hayalini ve özlemini kurduğumuz daha güzel bir ülke için alın teri döken herkese, kıymetli meslektaşlarıma, adalet emekçilerine, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli amirlerine ve çalışanlarına, bizlere yaklaşık iki yıl boyunca ev sahipliği yapan, bizi daima el üstünde tutan, bize gönlünü ve yüreğini açan, dostluğunu ve sevgisini bizlerden esirgemeyen, hizmetine vazifelendirilmekten onur duyduğumuz Efeler Diyarı Akhisar´ımıza, bu güzel şehrin güzel insanlarına göstermiş oldukları teveccühten dolayı minnet ve şükranlarımı sunarım.

 Bu dünyaya kalmaya değil gezmeye gelen yolcular için tek hakikatin geri dönerken heybesinde güzel hikayeler biriktirmek olduğunu bilenlerden olmak ümidiyle ben, hem sizlere hem de bütün insanlığa hakkımı helal ettim lütfen sizler de bana hakkınızı helal ediniz.

  Ben giderken her biriniz için tek dileğim şudur ki; adına can dediğimiz kutsal emanet ile arzın üzerindeki seyahatimizi tamamladığımızda hayat hikayemiz yüzümüze okunurken bizlere ruhundan hayat bahşeden Alemlerin Şanlı Rabbinin şanıyla şan bulanlardan olun!

 Davamız kutlu, inancımız kavi, yolumuz bahtımız açık ve varlığımız Türk varlığına armağan olsun.?

 Yapılan konuşmalar ve temenniler sonrasında program sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ