AKHİSAR AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA ZİYARET

Akhisar AK Parti 6.olağan kongresinde seçilen İbrahim Sayın, yönetimi ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret etti.


Siyaset 6.01.2018 12:45:39 675 0

AKHİSAR AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA ZİYARET

Akhisar AK Parti 6.olağan kongresinde seçilen İbrahim Sayın, yönetimi ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve Belediye Başkanı Salih Hızlı, konuşmalarında ´birlik beraberlik´ mesajını paylaştılar.

Bizler her zaman yanınızdayız, destekçiniziz

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret eden İbrahim Sayın, "Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber Akhisar´ımıza hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Akhisar´ımız daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Önümüzdeki günler daha da güzel olacak

Belediye Başkanı Salih Hızlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle başta İlçe Başkanımız İbrahim Sayın ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Akhisar´ımızın inşasına hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Görevinizde başarılı olacağınıza kalpten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra basına kapalı olarak karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ