Akhisar Antalya Dostluğu

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor´un taraftar grubu Akigolar ile Antalyaspor taraftarı saat 19.00´de Manisa 19 Mayıs Stadında yapılacak müsabaka öncesi Akhisar´da buluştu.


Spor 30.10.2015 10:54:28 525 0

Akhisar Antalya Dostluğu

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor´un taraftar grubu Akigolar ile Antalyaspor taraftarı saat 19.00´de Manisa 19 Mayıs Stadında yapılacak müsabaka öncesi Akhisar´da buluştu. 1970 Akigo Taraftar Derneği tarafından Akhisar´a davet edilen yaklaşık 150 kişilik Antalyaspor taraftarı Akhisar´a geldi.

            Akigolar tarafından karşılanan Antalyalı taraftarlar yağmurla gelen dostluğu uzun yıllar sürdüreceklerini söylediler. Kethüda mahallesi 42 sokaktaki Akigo Kıraathanesi önünde toplanan 150 kişilik Antalyaspor taraftarlarıyla kahvaltı yaptılar.

            Her iki taraftarlar Türkiye´ye barış mesajları vererek şunları söylediler. 1970 Akigo Taraftar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu;" Biz her kulübe bu şekilde davranmak istiyoruz. Konunun sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu herkes biliyor. Bizde bu açıdan örnek bir kulüp olmak istiyoruz. Öğlen saat 14.30´da Lale Lokantasında yemek yedikten sonra Manisa´ya hareket edeceğiz" dedi.

            Antalyaspor Grup 1966 Taraftarlar Derneği Yönetim kurulu üyesi Sebahattin Tosun;" Yağmurla gelen bir kardeşlik dostluğumuzu pekiştirmek için bir davet üzerine Akhisar´a tekrardan geldik. Yıllar sonra sporun ve futbolun her zaman kardeşlik ve dostluğunu Akhisarlı kardeşlerimiz bize yağmurlu bir günde bize sahip çıkıp bizleri aralarına kattığı için bu dostluğumuzu pekiştirdik. Antalya´da onları karşıladığımız gibi onlarda bize burada çok güzel karşılama yaptılar. Biz Akhisarlı kardeşlerimizi seviyoruz. Akhisarlı kardeşlerimizle Süper Lig´de el ele büyük başarılara imza atmayı istiyoruz" dedi.

            Daha sonra Antalyaspor Grup 1966 Taraftarlar Derneği başkanı Yılmaz Yıldız, 1970 Akigo Taraftar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu´na halı üzerine işlenmiş Antalyaspor arması ve bir tarafta Antalyaspor arması, bir tarafında Akhisar Belediyespor arması olan saati hediye etti. 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ