AKHİSAR BASKET´TE KORONAVİRÜS ŞOKU

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediyesi Basketbol takımında 11 oyuncu ve 2 personelde koronavirüse rastlandı.


Spor 16.10.2020 15:34:19 1415 0

AKHİSAR BASKET´TE KORONAVİRÜS ŞOKU

Normal şartlarda bugün Düzce Belediyesi ile karşılaşması gereken Yeşil Devler mücadele öncesi 15 Ekim günü Covıd-19 PCR testlerini yaptırdı. Test sonuçlarında oyunculardan 11´nin personelden ise 2 kişinin test sonuçlarının pozitif çıkması sonucu karşılaşma ertelendi. Kulüp tarafından sosyal medya hesabı ile taraftar grubu ve kamuoyu bilgilendirilirken Akhisarspor´dan geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Yeşil Devlerin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ?Kulübümüz tarafından 15 Ekim Perşembe günü Basketbol A takımımız, teknik ve idari kadromuz için yapılan Covıd-19 PCR testleri sonucunda 11 oyuncumuz ve 2 personelimizde pozitif vaka tespit edilmiştir. Oyuncu ve personellerimizin izolasyon ve tedavi sürecine başlanmış durumdadır. Kamuoyuna ve değerli taraftarlarımıza saygıyla duyurulur. Akhisar Belediye Basketbol Spor Kulübü? ifadeleri yer aldı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, Akhisar Belediye Basketbol takımında bazı oyuncuların Covıd-19 PCR test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda ?Geçmiş olsun Akhisar Belediye Basketbol Spor Kulübü. Yapılan Covıd19 testlerinde 11 oyuncusunun ve 2 personelinin test sonucu pozitif çıkan Akhisar Belediye Basketbol Spor Kulübümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce daha güçlü salonlara dönmelerini temenni ediyoruz. Akhisarspor Kulübü? ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ