Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Anneler Gününü Kutladı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, bütün annelerin Anneler Günü´nü kutladı. Her yıl Mayıs ayının 2´nci Pazar gününe denk gelen, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacağını belirten Belediye Başkan Hızlı, annelerin bir gün ile deği


Gündem 12.05.2017 17:24:51 676 0

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Anneler Gününü Kutladı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, bütün annelerin Anneler Günü´nü kutladı. Her yıl Mayıs ayının 2´nci Pazar gününe denk gelen, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacağını belirten Belediye Başkan Hızlı, annelerin bir gün ile değil, her gün hatırlanmaları gerektiğini vurguladı.

Annelerin hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluğunu da özveriyle yerine getirdiğini belirten Belediye Başkan Salih Hızlı ?Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Fedakarlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum. Sizler, geleceğin Türkiye´sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenmektesiniz. 

Bu vesileyle, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü´nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle selamlıyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ