AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´DAN YARALI ASKERE ZİYARET

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Akhisarlı Uzman Çavuş Taner Temur´u evinde ziyaret etti.


Gündem 8.01.2018 17:06:20 680 0

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´DAN YARALI ASKERE ZİYARET

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Akhisarlı Uzman Çavuş Taner Temur´u evinde ziyaret etti.

Dayıoğlu Mahallesinde ikamet eden Akhisarlı Uzman Çavuş Taner Temur´u ziyaretinde baba Murat Temur, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velesti´i karşıladı. Terörü lanetlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Devletimiz terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yine yaralı askerlerimizin de bir an evvel sağlıklarına kavuşabilmeleri için dua ediyoruz" dedi. 

Teröristlerle girilen çatışma anlarını anlatan Uzman Çavuş Taner Temur, ?bugün olsa yine gözümü bile kırpmadan görevimin başına geçerim. Allah devletimize zeval vermesin. Kurşun kör bir noktaya geldi Allah´a şükür her geçen gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Hain saldırı da şehit düşen arkadaşlarımıza, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim? ifadelerine yer verdi. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Salih Hızlı, Süper Lig´de mücadele veren T.M. Akhisarspor´un formasını takdim etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ