AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA BÖREKLİ TEŞEKKÜR

Akhisar´da faaliyet gösteren Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği ile yine Akhisar´da amatör futbol kulübü olarak hizmet veren Karabulutspor Kulübü 15 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Salih Hızlı´ya teşekkür ziyareti


Gündem 25.02.2019 17:25:35 1305 0

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA BÖREKLİ TEŞEKKÜR

Akhisar´da faaliyet gösteren Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği ile yine Akhisar´da amatör futbol kulübü olarak hizmet veren Karabulutspor Kulübü 15 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Salih Hızlı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür ziyaretine gelen Akhisar Karabulut Futbol Kulübü Başkanı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyeleri Araştırmacı yazar İlber Şiyak´ın Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve Ali Velestin, Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda konuk etti.

Başkanın Akhisar´da sivil toplum örgütlerine gösterdiği ilgi ve alaka takdire şayan olduğunu ifade eden Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, ?Kapısı vatandaşa hep açık. Sivil toplum örgütlerine, derneklere önem veren bir Belediye Başkanı ile çalıştığımız için kendimiz şanslı hissediyorum. Akhisar´ın kültür değerlerine önem verdiği için, Derneğimiz ve bir çok sivil toplum kültürel dernekleri olarak kendisine teşekkür ederiz. Umarız ki yeni yönetim de Salih Hızlı ve ekibi gibi duyarlı olurlar. Bugün hem ilçemizde yaptığı yatırımlardan, hizmetlerden, hem de hayata geçirdiği projelerden dolayı teşekkür etmek istedik. Hakkını helal et başkan? dedi.

Özellikle sivil toplum örgütleri yanında Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın amatör spor kulüplerine de sağladığı destekle şuanda yüzlerce gencin spor sahalarında olduğuna vurgu yapan Karabulut  Spor Kulübü Başkanı Hakan Çalışkan, ?Özellikle malzeme ve yer teminlerinde Başkanımız hiçbir zaman bizleri geri çevirmedi. Kapısı her zaman ardına kadar açıktı. Belediyeye gelip de bir gün dahi geri döndüğümüz olmadı. Kendisinden Allah razı olsun? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Şehrimizin büyümesinin sosyal yansımaları var. Derneklerimiz, hayır kuruluşlarımız, sivil toplum teşkilatlarımız şehrimizin aynı zamanda tanıtım elçileridir. Bizim de rehberlerimizdir. Projelerimizin, yatırımlarımızın çalışmalarımızın performansını en iyi onlar bilir, gözlemler. Görüşleri, tespitleri bizim için değerlidir? şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, Balkan ülkelerine özgü patlıcanlı pide ve börek ikramında bulunurken, Akhisar Karabulut Spor Kulübü ise Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcılarının isimleri yazılı siyah-beyaz takımın formasını takdim etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ