AKHİSAR BELEDİYESİ 2014-2019 DÖNEMİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2014-2019 yıllarını kapsayan Belediye Meclisi son toplantısını yaptı.


7.03.2019 12:45:49 1202 0

AKHİSAR BELEDİYESİ 2014-2019 DÖNEMİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2014-2019 yıllarını kapsayan Belediye Meclisi son toplantısını yaptı. 2004-2019 yılları arasında 3 dönem 15 yıldır Akhisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında son meclis toplantısında tek gündem maddesi yer aldı.

İmar evraklarını yer aldığı gündemin maddeleri oy birliği ile kabul edildi ve ardından dilek ve temennilere geçildi. Dilek ve temennilerde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kapanış konuşması yaparak şunlara yer verdi, ?bu şehir bizimle başlamadı, bizimle de bitmeyecek. Dolayısıyla da öyle oldu, bizimle başlamadı ve bizimle de bitmiyor ama biz kendi dönemimizde sizlerin de desteği ile aklımızın erdiği kadar, yeteneklerimiz doğrultusunda hep beraber bir şeyler yapmaya çalıştık. Biz kendi dönemimizde planladığımız şeyleri yapmaya çalıştık ve bu konuda meclis üyesi arkadaşlarımız siyasi eğilimleri ne olursa olsun sağolsunlar bu konuda bize hep destek oldular. Ben bu anlamda meclis üyesi arkadaşlarımdan geçmiş dönemdekilerden de şimdi ki arkadaşlardan da Allah razı olsun. Esas olan Akhisar Belediyesi´dir, Akhisar Belediye Başkanlığı makamıdır ve şehrimizdir. İnşallah Akhisar tarihine de yaptığımız işler anılır ve hayırlı işler olarak tarihe geçer. Meclis üyesi arkadaşlarımız hiçbir kişisel meselesini meclise taşımamıştır. Olması gereken de budur ve bu da olağanüstü güzel bir şeydir. Bizim görev süremiz bitti, inşallah şehir de bizden razı olur, biz de şehirden razıyız zaten. Ama Akhisar ve Akhisarlılığımız devam ediyor? dedi.

Konuşmanın ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, son meclise katılan meclis üyelerine plaket takdim ederken, AK Parti, CHP ve MHP grup başkan vekilleri de katkılarından dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya plaket takdim etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ