Akhisar Belediyesi 2018 Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.


Gündem 3.05.2018 14:38:35 626 0

Akhisar Belediyesi 2018 Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. MHP Grubu meclis üyesi Doğan Ensivri´nin istifası nedeniyle yerine yedek meclis üyesi Şule Çelik atandı ve ilk meclis toplantısına katıldı. Meclisin ilk gündem maddesinde Akhisar Belediyesi 2017 mali yılı kesin hesapları meclise sunuldu.

İkinci gündem maddesinde her yıl düzenlenen ve Akhisar heyeti olarak katılımı gerçekleştirilen Bosna Hersek´te düzenlenen Ayvaz Dede Şenliklerine katılım ve Bosna-Hersek inceleme gezisi meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde ise Şehit Polis Memuru Mehmet Bilir´in bir parka ismi verilmesi ile ilgili Kaymakamlık Makamının yazısı ve talebi meclise sunularak oy birliği ile komisyona havale edildi. Dördüncü gündem maddesinde ise Şırnak Uludere ve Şenoba ilçesinde şehit olan Başçavuş Fevzi Kıral´ın ilçemizde bir caddeye isminin verilmesi ile ilgili eşi Nilgün Kıral´ın dilekçesi meclise sunuldu ve oy birliği ile komisyona havale edildi.

Gündemin son maddesinde imar evrakları yer aldı bir madde ara komisyona havale edilince meclis Cuma gününe kadar ara verildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ