AKHİSAR BELEDİYESİ 2018 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.


Gündem 3.08.2018 13:09:24 1011 0

AKHİSAR BELEDİYESİ 2018 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akhisar Belediyesi 2018 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. Saat 17.00´da başlayan Ağustos ayı olağan meclis toplantısında 4 gündem maddesi yer aldı. Meclis toplantısı öncesi Belediye Başkanı Salih Hızlı, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde, Astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine otomobille dönerken, PKK´lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 10 aylık bebek Mustafa Bedirhan ile birlikte Nurcan Karakaya´nın şehit düşmesi sonucu PKK´yı lanetlendiği ifade etti.

Birinci gündem maddesinde Sazoba Mahallesi´nde Akhisar Belediyesi´ne ait muhtarlık binasının üst katında bulunan 2 odanın sağlık ocağı amaçlı tahsisi ile ilgili Kanun ve Nizam Komisyonu kararı meclise sunuldu. Komisyondan gelen tahsisi onayı oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise Göcek Mahallesi´nde Akhisar Belediyesi´ne ait 86 metrekarelik parselden 30 metrekaresinin prefabrik sağlık istasyonu olarak tahsisi ile ilgili Kanun Nizam Komisyonu kararı meclise sunuldu. Komisyondan gelen tahsisi onayı oy birliği ile kabul edildi.

Üçüncü gündem maddesinde İlan Reklam Vergisi ödeme sürelerinin Çevre Temizlik Vergisi taksit dönemleri ile aynı döneme alınması kararı meclise sunuldu. Son gündem maddelerinde ise imar evrakları yer aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ