AKHİSAR BELEDİYESİ AMATÖRE DESTEK DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediyesi amatör futbol kulüplerine olan desteğini sürdürüyor.


Spor 25.12.2018 16:34:18 1158 0

AKHİSAR BELEDİYESİ AMATÖRE DESTEK DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediyesi amatör futbol kulüplerine olan desteğini sürdürüyor. Akhisar´da sporla ilgilenen gençleri profesyonelliğe giden yolda desteklemek amacıyla amatör spor kulüplerine futbol topundan spor ayakkabı ve formalarından idman giyimlerine kadar onlarca adet spor malzemesi dağıtıldı.

Akhisar Belediyesi´nde 2018 yılında kurulan iki kulüp Medar Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Akhisar Sanayispor yöneticilerinin de katıldığı törende Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi malzemeleri teslim etti.

Sporun ve sporcunun her daim yanlarında olduklarını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerimize malzeme desteğine devam ettik. Şimdi ise yeni açılan kulüplerimize destek sağladık. Şehrimizde faaliyet gösteren ve son derece başarılı spor kulüplerimiz var. Genç bir nüfusa sahip olan Akhisar için son derece önemli bir faaliyet işleyen amatör spor kulüplerimize binlerce parçalık malzeme dağıtımı yapıldı. Hepsinin ihtiyacına göre çünkü kulüplerimizin bir çoğu tek branşta yarışlara katılmıyorlar? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ