Akhisar Belediyesi Eşref Yücetürk turnuvası başladı

Akhisar Belediyesi personeli birimler arası halı saha futbol turnuvasında buluştu. Bu yıl ki halı saha turnuvası Akhisar Belediyesi Zabıta personeli ve Akhisarspor sevdalısı merhum Eşref Yücetürk adına yapılıyor.


Spor 8.12.2016 10:24:50 401 0

Akhisar Belediyesi Eşref Yücetürk turnuvası başladı

Akhisar Belediyesi personeli birimler arası halı saha futbol turnuvasında buluştu. Bu yıl ki halı saha turnuvası Akhisar Belediyesi Zabıta personeli ve Akhisarspor sevdalısı merhum Eşref Yücetürk adına yapılıyor.

Kovalık suni çim stadyumundan yapılan 8 takımlı turnuvanın açılış töreni dün akşam yapıldı. Turnuvanın açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Ali Velestin katıldı. Sunuculuğunu Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Yalçın Dursun´un yaptığı açılış törenin ilk olarak Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptığı konuşmada; ?Adına turnuva düzenlediğimiz Eşref ağabeyimiz tam bir Akhisarspor sevdalısıydı ve bu turnuvada ona çok yakıştı. İnşallah buradan da hep birlikte kendisine rahmet diliyor ve dua ediyoruz. Bu turnuvalar aynı zamanda belediye personelini bir araya getiren ve kaynaştıran turnuvadır. Başarılı bir turnuva diliyorum, inşallah kazasız, belasız, sakatlık olmadan bu turnuva biter? dedi.

EŞREF YÜCETÜRK HAKKINDA

4 Mart 1947günü Akhisar´da doğdu ilk ve orta öğretimini Akhisar´da tamamladı. 1975 yılında Zahide Yücetürk ile evlendi ve 1978 yılında tek evlatları olan oğulları Mehmet Yücetürk dünyaya geldi.  Akhisar Belediyesine başlamadan önce farklı yerlerde esnaflık yaptı.1978 yılında rahmetli Nuri Geyik zamanında Akhisar Belediyesinde itfaiye eri olarak göreve başladı. Daha sonraki yılarda belediyede zabıta, zabıta komiserliği ve hal müdürü olarak göreve devam etti. Akhisar Belediyesinde görevi boyunca Nuri Giyik, Abi Arıcan, Hüsnü Kahraman, Bülent Ciğeroğlu, Ahmet Dutlulu, Erdoğan Kamburoğlu ve Salih Hızlı belediye başkanlarıyla çalıştı. Futbolu seven ve Akhisarspor hayranı olan kişiydi, takımın da amigosuydu. Ahmet Dutlulu ve Erdoğan Kamburoğlu dönemlerindeAkhisarspor yöneticisi olarak genel kaptan görevini yaptı. 2004 yılın da Akhisar Belediyesinden emekli oldu ve18 Şubat 2014 günü 65 yaşında vefat etti.

İlk haftası 5 Aralık Pazar günü başlayan Eşref Yücetürk Turnuvasının ikinci haftası dün yapıldı. Tek grupta 8 takım mücadele verirken toplamda 32 maç yapılacak. Lig usulü karşılaşmaların ardından ilk 4´e giren takımlar arasında yapılacak müsabakalar sonunda şampiyon belirlenecek.

İki haftalık periyot sonrası 6 puan ile Akhisarspor birinci, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ise ikinci, 4 puanla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü üçüncü ve 3 puanla Fen İşleri dördüncü sırada yer aldı. Üçüncü hafta müsabakaları 9 Aralık Cuma günü saat 19.30 ve 20.30´da oynanırken; Zabıta ve Temizlik, İmar ve Halkla İlişkiler, Fen İşleri ve Park Bahçe, Özel Güvenlik ve Akhisarspor müsabakaları yapılacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ