AKHİSAR BELEDİYESİ KIŞ FUTBOL OKULU SONA ERDİ

Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan kış futbol okulu törenle sona erdi. Ekim ayında başlayan Güz dönemi kış futbol okulu Aralık ayı sonu itibari ile 3 aylık futbol eğitimi sona erdi.


Spor 24.12.2019 16:45:37 1387 0

AKHİSAR BELEDİYESİ KIŞ FUTBOL OKULU SONA ERDİ

Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan kış futbol okulu törenle sona erdi. Ekim ayında başlayan Güz dönemi kış futbol okulu Aralık ayı sonu itibari ile 3 aylık futbol eğitimi sona erdi. 2007 ve 2014 yılları arası doğumlu yaklaşık 70 öğrencinin eğitim gördüğü kış futbol okulunun 2.dönemi Şubat ayında başlayacak ve yine 3 ay sürerek Nisan ayı sonunda son bulacak.

Çocukların futbolu severek spor yapma alışkanlığını arttırmayı hedeflediklerini belirten futbol okulu sorumlusu Bayram Ali Kaya, ?Belediye Başkanımız Besim Dutlulu´nun talimatları ve yoğun istekler doğrultusunda başladığımız ilk dönem kış futbol okulumuz çok verimli ve sağlıklı geçti. Hafta sonları saat 10.30 ile 12.00 arasında verdiğimiz eğitimler sonunda gençlerimiz futbolun tüm inceliklerini öğrendiler? dedi.

Kış Futbol Okulu Sorumlusu Bayram Ali Kaya önderliğinde yapılan çalışmalarda Mahir Çeneli, Ercan Yağcı, Şentürk Karabak, Mustafa Başarır, Önder Arık, Bekir Gülfidan ve Harun Tayfun görev yaptı.

Kapanış törenine katılan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili yaptığı açıklamada, ?En iyi yatırım geleceğe yönelik yatırımlardır. Akhisar Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençleri hem bedenen hem de ruhen yetiştirmek zorundayız. Bu emekler şehrimiz geleceğine de faydalı olacaktır. Başta antrenörlerimiz ve aileleri olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ