Akhisar Belediyesi Temmuz meclisinde 6 gündem var

Akhisar Belediyesi 2016 Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri belli oldu


Siyaset 13.07.2016 11:59:45 299 0

Akhisar Belediyesi Temmuz meclisinde 6 gündem var

Akhisar Belediyesi 2016 Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gündem maddeleri belli oldu. 14 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 17.00´de Akhisar Belediyesi Meclis Salonu´ndan yapılacak olan 2016 yılı temmuz ayı olağan meclis toplantısında 6 gündem maddesi yer alıyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında toplanacak olan meclisin katip üyeliklerini Cem Doğan ve Caner Yılmaz yapacak. Meclise Zafer Aşkın´ın grup başkanlığını yaptığı AK Parti 13 üye, Aydın Coşkun´un grup başkanlığı yaptığı CHP 10 üye ve Halil Aktaş´ın grup başkanlığında MHP ise 8 üye ile katılacak.

Meclisin birinci gündem maddesinde İnsan Kaynakları Müdürlüğünce norm kadro değişikliği yer alırken gündemin ikinci maddesinde ise Hacıishak Mahallesi 139-141 sokak kesişiminde hibe edilen yer ile ilgili plan ve bütçe, imar, kanun ve nizam ile sağlık komisyonlarının kararları meclise sunulacak.

Üçüncü gündem maddesinde Akhisar Halk Oyunları ekibinin Makedonya´da düzenlenen folklor festivale katılması meclise sunulacak. Gündemin dördüncü maddesinde Erdelli Mahallesinde 23 parsel Karabağlar mevkiinde bulunan 8 bin 600 metrekare tarla, Kapaklı Mahallesi 4068 parselde kayıtlı 127.83 metrekare arsanın satışı için belediye encümenine yetki verilmesi meclise sunulacak.

Gündemin beşinci maddesinde Akhisar Belediyesi mülkiyetine geçen Hamit Mahallesi´nde 4 adet taşınmazın kiraya verilmesi ile ilgili belediye encümenine yetki verilmesi meclise sunulurken son gündem maddesinde ise imar evraklarının yer alacağı bildirildi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK