Akhisar Belediyesi´nden Engelli Araç Şarj İstasyonları

Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman ile Caner Yılmaz, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği´nin (ABZED) ve Kent Konseyi Engelli Meclisi´nin talepleri doğrultusunda hayata geçirilen proje ile engelliler, artık ilçenin farklı noktala


Gündem 3.12.2015 23:29:43 328 0

Akhisar Belediyesi´nden Engelli Araç Şarj İstasyonları

Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri Gülşah Çorukman ile Caner Yılmaz, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği´nin (ABZED) ve Kent Konseyi Engelli Meclisi´nin talepleri doğrultusunda hayata geçirilen proje ile engelliler, artık ilçenin farklı noktalarına konulan ´Engelli Araç Şarj İstasyonu´ sayesinde akülü araçlarını şarj ederek yollarına devam edebiliyor. Şarj istasyonları ilçenin 4 farklı noktasına konuldu.

Şehit Necdi Şentürk ? Şehir Parkı içi Şehir Gazinosu yanı, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Kaymakamlık Hizmet Binası önü, Reşatbey Mahallesi İlhan Ayverdi Mahalle Konağı içerisinde bulunan Engelliler Biz Kafe önünde birer adet şarj istasyonu kuruldu. Yaklaşık iki saatte tam dolum sağlayan şarj istasyonlarında ayrıca vatandaşların da yararlanabileceği USB girişi ile cep telefonları şarj etme imkanı da sağlanıyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Engelli Belediye Meclis Üyeleri Caner Yılmaz ve Gülşah Çorukman, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) Başkanı Cem Bayrak ile birlikte şarj istasyonlarının teslimlerini gerçekleştirdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ