AKHİSAR BELEDİYESİ´NDEN YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN OKULLARA DESTEK

Akhisar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Besim Dutlulu´nun talimatları ile harekete geçerek, yayınlanan karar sonrası ilçede yüz yüze eğitime başlayan tüm okulları dezenfekte etti ve temassız dezenfektan ünitesi hedi


Gündem 18.02.2021 21:24:48 1315 0

AKHİSAR BELEDİYESİ´NDEN YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN OKULLARA DESTEK

Akhisar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Besim Dutlulu´nun talimatları ile harekete geçerek, yayınlanan karar sonrası ilçede yüz yüze eğitime başlayan tüm okulları dezenfekte etti ve temassız dezenfektan ünitesi hediye etti. Ayrıca atık oluşumunu önlemek ve çocuklarda temizlik bilinci oluşturmak amacıyla her okula geri dönüşüm kutuları yerleştirildi.

Öğrenciler ve okul idarecileri yapılan hizmetten dolayı teşekkürlerini iletirken, Akhisar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Özgür Polat, ?Şehrimizdeki okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu´nun talimatları ile yeniden açılan okullarımıza öğrencilerin sağlığı ve hijyeni için el teması olmadan, ayakla çalışan dezenfektan üniteleri yerleştirdik ve okullarımıza anti bakteriyel dezenfektan hediye ettik. Ayrıca öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlığı için tüm okullarımızı dezenfekte ettik.

Bunun yanı sıra yine başkanımızın direktifleriyle atık oluşumunu önlemek ve çocuklarda temizlik bilinci oluşturmak amacıyla her okula geri dönüşüm kutuları yerleştirdik. Düzenli aralıklarla bu atıkları toplayarak hem çevre kirliliğini önleyeceğiz hem de atıkları geri dönüşümle yeniden kullanabileceğiz.

Akhisar Belediyesi Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin olduğu gibi, tüm halkımızın sağlığını korumak ve temiz bir ortam sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ