Akhisar Belediyespor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 12. Haftasında konuk edeceği Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.


Spor 11.11.2015 18:09:09 219 0

Akhisar Belediyespor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 12. Haftasında konuk edeceği Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Özel izinli olan Tolga Ünlü, Kaleci Milan Lukac, Lua lua ve N´Guemo idmanda yer almazken yeşil-siyahlılar hakem Yunus Yıldırım´ın jübilesi için 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.30´da Manisa 19 Mayıs Stadında, PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Kasımpaşa maçını değerlendiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan; ?çok iyi bir gidişat vardı, çok iyi bir çizgi yakalamıştık, 5 maçta 12 puan çok güzel bir çizgiydi. Bunun devamını da Kasımpaşa maçında arzu ediyorduk aslında, öne de geçtik, onlar penaltı kaçırdı. Belki penaltı pozisyonunda Ahmet Cebe de kırmızı kart görebilirdi. Ama o penaltı pozisyonu büyük değişimin miladıydı sanki. Hakemlerin arkasına sığınmak istemiyorum, bizim de kötü yaptığımız şeyler var, iyi yaptığımız şeyler de var. Ama maçın gidişatını artık o penaltı pozisyonunda kırmızı kart vermedikten sonra bütün herşey bizim aleyhimize çalışmaya başladı. Nitekim 1-1´lik golde de bizim ondan önce Sami´ye yapılan bir yüzde 100 faul var. Duran toptanda golü yedikten sonra bizim için maç biraz daha zorlu geçti. 1-1´den sonra hücumu destekleyemediğimiz için biraz oyunu kontrol etmeyi amaçladık, işin gerçeği. Bunu da başardık aslında, oyun dengeli giderken, çok ekstra bir vuruşla gol yedik ve mağlup olduk. Üzüntülüyüz tabiki, ama bu mağlubiyetler insanın ne kadar canını sıksa da üzülsek de sonuçta olağan şeyler. Bu maçtan da çıkaracağımız dersler var, zor bir fikstür devresine girdik. İşte Bursa, Beşiktaş, Sivas. Ancak her takım bizden çekiniyor, bu da işin gerçeğidir. Kasımpaşa maçı yenilgisi ardından çekinilecek takım sürecimiz devam edecektir? dedi.

Deneyimli stoper Douglas´ın eksikliğini hissettiklerini ancak takım olarak çok üretken olamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Arslan bunu da futbolculardan önce sorunu kendisinde aradığını kaydetti.

ÖNÜMÜZDEKİ GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ TAKIMLARINA SORUN ÇIKARTACAĞIZ

Süper Lig´de en tehlikelim takımlar çizgisinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş´tan öte Bursaspor ve Kasımpaşa takımlarını gördüğünü kaydeden Arslan; çok ciddiye alınması gereken takımlar olduğunu ifade ederek; ?şuanda öncelik hedefimiz Bursaspor maçıdır. Önümüzdeki haftalara maç maç bakıyoruz, ama biz iki büyük takım Galatasaray ve Beşiktaş´a da sorun çıkartacağımızı hissediyorum. Onları yine haftası geldiğinde konuşuruz? dedi.

SIRBİSTANDA 4 TAKIMIN MAÇINI İZLEDİM

Devre arasında takviye yapacak mısınız sorusuna yanıt veren Arslan; ?şuanda düşüncemiz yok, takımın gidişatına göre birşeyler olabilir ama bu mevki yada oyuncu belli değildir. Dün Sırbistan´a giderek 2 karşılaşmada 4 takımı yakından inceleyerek oyuncuları gördüm. Ancak bize transfer olacak diye gitmedim. Sadece kendime portföy olsun diye gittim? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ