Akhisar Belediyespor kuradan memnun

Ziraat Türkiye Kupası 16.tur müsabakasında Gümüşhanespor´u yenerek çeyrek finale çıkan Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir Spor Kulübü ile eşleşti. Ligde Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor t


Spor 7.02.2017 16:31:35 352 0

Akhisar Belediyespor kuradan memnun

Ziraat Türkiye Kupası 16.tur müsabakasında Gümüşhanespor´u yenerek çeyrek finale çıkan Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir Spor Kulübü ile eşleşti. Ligde Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor tam kadro idmanda yer aldı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas kuran duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?çeyrek finale çıktık ve bugün rakibimiz belli oldu. Zaten kupayı almak istiyorsanız, kazanmak istiyorsanız veya iddialıysanız çıkan rakibi elemek zorundasınız. Kuradan memnunum işin açıkçası hangi takım çıkarsa çıksın hak ederek gelmiştir. Başakşehir kağıt üzerinde favori gibi gözüküyor fakat bunlar çift maç, ne olacağı belli olmaz, ayrı bir stratejisi var. Onun için favori de gözükse ben kendi takımımla iddialı olduğumu düşünüyorum ve inanıyorum. Onun için onu bir lafa kaldırdık şimdi önümüzde oynayacağımız bir Rizespor maçı var. Bugün de 1 günlük iznin ardından tam kadro çalışmalara başladık? dedi.

(BG)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ